Cròniques jornada 13 i 14 de novembre

us deixem les cròniques del cap de setmana passat

Benjamí mixt - Handbol Molins

Aquest dissabte els més petits del club han tingut el seu debut contra Molins.

Estaven molt nerviosos i preocupats per veure el que es trobarien però al final van fer un partit increïble per ser la primera vegada.

Es van anar relaxant i gaudint del joc com si fos un entrenament més. I el més important és que s'ho van passar molt bé i van afrontar el partit de valent, i estem molt orgullosos del resultat final.

Judith C.

H. Molins de Rei 39 - Infantil mixt 12

Partit contra Molins de Rei. Els nostres infantils han lluitat fins a l'últim minut el partit.

La primera part ha estat la més fluixa en la qual als nostres els i va costar apretar i estructurar l'atac.
Per altra banda la defensa va tenir moments alts i d'altres poc eficients, vam mantenir l'estructura de 3:3 avançada i durant els primers 15 minuts va ser molt efectiva, però el rival als últims minuts va saber com trencar-la provocant que els nostres es descol·loquessin i els centrals defensius es quedessin sols al mig.

La segona part van reestructurar la defensa fent una 3:3 a 10 metres la qual va resultar efectiva, ja que a l'hora de les ajudes va resultar molt més fàcil. Durant l'atac d'aquesta part va ser més complicat perquè els nostres van ser molt estàtica cosa que va provocar molts robatoris de pilota i molts errors de passe. Així i tot es van realitzar molt bones jugades amb el pivot que van resultar molt efectives fos per gol o penal a favor nostre.

S'ha de seguir treballant per seguir sumant experiències i aconseguir la nostra esperada primera victòria.

Marina P.

CH Sant Joan Despí 33 - Cadet masculí 31

Partit especial pels nostres, ja que anàvem a la pista del líder del nostre grup de segona catalana el Sant Joan Despí.
Aquest fet ni molt menys va condicionar els nostres, ja que es va veure durant els primers minuts de partit els quals va ser uns constants gols a favor i en contra per part dels 2 equips amb distàncies mínimes d'un gol.
Pràcticament aquesta dinàmica va ser durant tot el partit menys els últims 10 minuts de l'enfrontament.

En els últims 10 minuts esmentats van ser dramàtics per part dels nostres, ja que van existir certes precipitacions i errors clars de xut ens van allunyar del marcador amb un parcial de 3 a 0 a favor dels locals. Si hem de fer una comparació del partit va ser com estar nadant i nadant quilòmetres però ens vàrem acabar morint quan ja veiem terra.

Injust final que no treu ni molt menys el gran partit dels nostres que varem provocar 5 passius al líder del grup i vàrem aconseguir situacions ofensives mitjançant fixacions i combinacions de gran mèrit.
Tot i la derrota sempre trèiem el positiu , però sense deixar d'exigir un millor control i sang freda en els últims 10 minuts dels partits, ja que tots els partits s'ens han escapat pels detalls d'aquests minuts tan decisius de partit.

Dit això destacar el nostre lluitador incansable Joel pel gran partit sobretot en aspecte defensiu que va realitzar i li desitgem una ràpida recuperació del seu dit, afegir també la bona actuació del nostre Joan el qual a cada partit està a un nivell immens.

Per finalitzar derrota que ens fa molt de mal sobretot en l'aspecte anímic, però de les derrotes se'n apren i està clar que volem acabar la primera volta amb victòria i donar més alegries en la segona volta. No dubtin d'aquest equip.

Marc T.

H. Ribes 20 - Sènior masculí 26

Inici de partit amb defenses 3,2,1 dels 2 equips, això va fer que el nostre àtac no fos fluid en molts minuts de la 1 part, ja que no aprofitàvem els espais deixats per la seva defensa.
Molta igualtat al marcador i gràcies a la bona actuació dels nostres porters i encert en àtac, acabem per davant 12-15 al final de la 1 part.

La consigna era clara, ajustar la nostra defensa i jugar col·lectivament en àtac, per aprofitar els espais. Durant 10 o 15 minuts de molt bon treball defensiu i constants aturades dels nostres porters, aconseguim avantatge de fins a 7 gols (minut 48).
Però inexplicablement els últims 10 minuts, ens quedem sense idees en àtac i en defensa permetem llançaments fàcils que fan retallar la diferència al marcador.
Després d'un temps mort per adreçar el comportament de  l'équip i gràcies a les aturades dels nostres porters i encert en els llançaments en àtac, acabem el partit, guanyant 20 a 26.
Segon partit guanyat al nostre grup, davant de l'últim classificat, fet que demostra que hi ha màxima igualtat en el grup i que les victòries s'aconsegueixen amb molta constància i treball durant tot el partit.

Felicitar els jugadors i animar-los a seguir treballant per millorar i ser més constants i sobretot a ser millor equip a cada partit.