divendres, 19 de novembre del 2021

Prèvia jornada 20-21 de novembre

 S'acosta el cap de setmana i torna la competició. Ple de partits aquest cap de setmana, la majoria d'ells a El Castell.

Ho expliquem

Infantil mixt - Handbol Gavà
dissabte dia 20 de novembre - 9:30
Pavelló El Castell - Esparreguera

Darrer partit de la primera volta pels nois i noies de la Marina i en Joan, on rebran a l'Handbol Gavà, un potent equip que està a la part alta de la classificació.
Com sempre aquesta temporada, l'objectiu dels nostres es continuar formant-se a la categoria, aprenent dia a dia. Molt han crescut ja en el seu joc però segueixen treballant en els entrenaments per millorar.

Recordem que és un equip molt jove i que està en ple procés de formació, però segur que ens donarà moltes alegries en el futur.

Cadet masculí - Handbol Molins B
dissabte dia 20 de novembre 11:00
Pavelló el Castell - Esparreguera

Segon partit de la matinal de dissabte, que enfrontarà al nostre equip amb l'Handbol Molins.

Després de la derrota de la setmana passada davant el líder, els cadets volen recuperar sensacions i seguir amb la bona línia d'aquesta temporada.

I per això hauran de superar a l'equip molinenc, que segur que vindrà a El Castell buscant la victòria. Els nostres, però, volen seguir a la part alta de la taula, i hauran de fer un bon partit per aconseguir-ho.

Juvenil masculí - Club Handbol Cambrils
Diumenge dia 21 de novembre - 11:00
Pavelló El Castell - Esparreguera

Tercer partit a El castell, aquest cap de setmana, en aquest cas en diumenge.

El partit enfrontarà els nostres juvenils amb els de Cambrils. Després de la jornada de descans la setmana passada, els nois d'en Carlos i Elsa arriben amb moltes ganes a aquest partit, en el que no s'han de refiar, tots els rivals són complicats i l'equip cambrilenc no serà una excepció.

De manera que els nostres hauran de fer un bon partit si volen obtenir un resultat positiu

CH Vilanova i la Geltrú - Sènior masculí
Diumenge dia 21 de novembre - 12:30 h
CEM Isaac Gàlvez - Vilanova i la Geltrú

Segon partit consecutiu del nostre sènior al Garraf, en aquest cas per enfrontar-se al Vilanova, un equip que tot i que està a la part baixa de la classificació, ha fet bons partits i serà un rival complicat.

Però després de la treballada victòria de la setmana passada, els nostres estan amb moral, i volen demostrar que poden lluitar pels llocs de la part alta de la classificació. Això si, ho hauran de demostrar amb el seu joc, encara una mica irregular, que han estat treballant als entrenaments de la setmana.

Esperem que puguin obtenir un bon resultat que els hi donarà força per seguir lluitant en aquest grup tan complicat

Molt sot a tots!, i recordeu, us esperem a tots/es!!


Ferran R.