dimecres, 24 de novembre del 2021

Cròniques jornada 20 i 21 de novembre

us deixem les cròniques del cap de setmana

Infantil mixt 5 - Handbol Gavà 46

Partit contra Gavà, jornada on els/les nostres han estat superats en tot moment pel rival.

La primera part va començar igualada, el nostre equip va realitzar molt bones defenses. Durant la part l'equip contrari va saber reaccionar i superar-nos, sobretot amb la seva defensa que va estar molt astuta i ens van robar moltes pilotes a més d'agafar totes les pilotes que van caure o bé van ser mals passes.
Tot això ho fan convertir en contra atac que els nostres van poder tallar uns quants.

Durant la segona part els i les nostres infantils van seguir lluitant el partit encara que el rival ens anés guanyant de molt fent que el cos tècnic estigués molt orgullós dels nostres nens i nenes que van seguir lluitant fins a l'últim minut.

S'ha de seguir treballant i esforçant-se per finalment arribar a tenir la nostra primera victòria.

Marina P.

Cadet masculí 35 - Handbol Molins 30

Partit contra Molins de Rei, el qual es troba a la zona baixa de la classificació i sabem que aquest fet podria ser un perill, ja que els nostres, com bé sabem, són capaços del millor i del pitjor i per tant no ens havíem de fiar en cap moment.
Dit això vàrem deixar molt clara la importància d'aquest partit a causa de l'ajustada derrota contra sant Joan Despí la jornada anterior i que si fèiem les coses bé ens emportaríem els 2 punts sense necessitat de patir.
Vàrem començar com és normal amb nosaltres amb molts gols per part dels dos equips amb constants diferències mínimes el qual es va mantenir quasi tota la primera part.
Vàrem acabar el primer període amb un mes 3 a favor dels nostres que ens feia encarar la segona part amb una mica més d'oxigen.

La segona part ens vàrem mantenir igual mantenint aquesta distància en el marcador fins als últims 10 minuts que vàrem poder augmentar la distància a 5 gols a favor dels nostres.
Destacar per fi la sang freda per gestionar els minuts finals juntament amb la bona defensa tant tancada com oberta realitzada pels nostres.

Marc T.

Juvenil masculí 28 - H. Cambrils 24

Victòria molt important contra el fort rival del CH Cambrils, en l'últim partit de la primera volta dels nostres juvenils que els consolida com a segons de grup.

El partit ha començat amb moltes errades de cara a porteria per part dels locals. Tot i ser llançaments clars, s'han topat constantment amb el porter rival. Tot i això, les penetracions de Marc i alguns xuts exteriors de Joan mantenien un resultat bastant igualat en el marcador.
En defensa els esparreguerins no aconseguien tallar les accions d'atac dels rivals i es veien constantment superats per la seva potència física. Així doncs, marxaven al descans amb un resultat 11 - 12 a favor dels Cambrilencs.

A la represa els nostres nois sortien molt més concentrats que els seus oponents. 3 gols seguits d'Oriol feien marxar ràpidament en el marcador als esparreguerins i obligaven a l'entrenador rival a demanar un temps mort per frenar l'embranzida local. Els nostres, però van seguir endollats tant en atac amb els gols d'Eric i Aitor des de l'extrem com en defensa amb les recuperacions de Rubén i les aturades d'August.

Finalment els esparreguerins aconsegueixen sumar els dos punts amb un resultat final de 28 - 24. La setmana vinent es tornen a trobar amb el CH Cornellà.

Carlos P.

CH Vilanova i la Geltrú 28 -Sènior masculí 26

Aquest cap de setmana el nostre sènior s'ha desplaçat a la pista del Vilanova, el que en principi semblava que podia ser un partit fàcil, però la falta d'efectius i experiència han tornat a jugar una mala passada, demostrant així que encara ens queda molt treball per davant.

La primera part ha començat força bé, avançant-nos en l'electrònic, però ràpidament l'equip local capgirava el marcador i amb la seva defensa 6-0 complicava en excés el nostre atac, que tot i aconseguir bones accions que acabaven amb clars llançaments dels extrems, no s'aconseguia marcar.
El jove equip del Vilanova, en atac aconseguia penetrar fàcilment la defensa esparreguerina agafant distància en el marcador, arribant a un 17-14 a la mitja part. A la represa un canvi de sistema defensiu de l'equip del Baix Llobregat semblava que donaria els seus fruits, s'aconseguia remuntar el partit i incomprensiblement, amb 2 jugadors més en atac no es va saber rematar el partit, cosa que va esperonar a l'equip local per seguir lluitant.
Unes qüestionables decisions arbitrals als últims minuts privaven de jugar amb igualtat numèrica al nostre equip, cosa que si va saber aprofitar l'equip local arribant a un marcador final de 28-26.

Aquest resultat fa perdre 2 punts molt importants que ens retorna a la part baixa de la classificació.