dijous, 4 de novembre del 2021

Cròniques jornada 30 i 31 d'octubre

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana:

Handbol Ràpid Cornella 27 - Infantil mixt 17

Derrota contra Cornellà, partit on tots dos equips tenien un nivell similar hi han pogut gaudir del joc.

La primera part ha estat la millor, els nostres han sabut llegir la defensa del contrari aconseguint molt bons desmarcatges en la zona central.
Per part de la defensa en aquesta primera meitat ha estat una 3:3 amb la primera línia molt avançada, aquest fet va provocar errors de passe i robar moltes pilotes generant molts contra gols. La segons línia va tancar molts espais i va anar a moltes ajudes. Vam aconseguir marxar al final d'aquesta part perdent d'un.

Per altra banda la segona part va anar molt més fluixa els nostres van anar a mig gas en moments estaven jugant molt bé i d'altres van estar desconnectats. Finalment van perdre de 10.

El cos tècnic de l'equip està molt content amb el treball realitzat, hem de seguir treballant per aconseguir la nostra primera victòria tan esperada.

Marina P.

Cadet masculí 35 - H Cooperativa Sant Boi 36

Quarta jornada de lliga la qual l'equip l'afrontava amb moltes ganes a causa de la jornada de descans de l'anterior cap de setmana.

Enfront teníem un gran rival que respectàvem pels bons resultats que havia obtingut en les darreres jornades de lliga.
El partit va començar com havíem previst amb intercanvis de gols constants, ja que els 2 tenim molt potencial ofensiu, a finals de la primera part vàrem poder realitzar un petit parcial que ens va donar més aire per encarar la segona part.

A l'inici del segon període vam poder mantenir els primers minuts aquesta mínima avantatge però sobre el minut 15 un altre cop restablíem l'intercanvi de gols i la igualtat en el marcador. Fet que ens va fer arribar als minuts decisius per sota.

Al final derrota d'un gol amb una mala gestió dels minuts finals se'ns va escapar el partit. No es excusa, ja que es van perdonar llançaments clars a porteria, sumat d'errors no forçats per part dels nostres juntament amb imprecisions defensives que varen marcar el trist desenllaç final.

L'equip va quedar tocat perquè és el segon partit que se'ns escapa per un sol gol. Seguirem treballant per corregir aquests errors que ens penalitzen tant per poder ser més competitius durant tot el partit.

Cal destacar l'enorme treball incansable del nostre jugador Eric i en la tasca golejadora en Joan.

Marc T.

Juvenil masculí 31 - HC Tarragona 26

Tercer partit de lliga dels nostres juvenils debutant al pavelló el Castell enfront del Club Handbol Tarragona.

La primera part va començar amb molta efectivitat per part dels locals tant en atac com en defensa. Les penetracions de Joan aprofitant els lliscaments d'Adrià al pivot, van fer estralls en la tova 6-0 dels visitants.
Per altra banda, els tarragonins feien ús de la seva superioritat física per provocar una gran quantitat de penals que transformaven sense complicacions i mantenien un resultat molt igualat. Unes errades al final de la primera part ben aprofitades pels locals en el joc estàtic, feien marxar al descans amb un resultat de 15-12.

A la represa els tarragonins van sortir molt més contundents en defensa el fet que va provocar moltes pèrdues de pilota per part dels locals que culminaven en gols ràpids pels visitants i reduïen la diferència a només un gol. Finalment les contínues aturades d'August i les bones finalitzacions des de l'extrem d'Eric van donar la victòria als nostres juvenils per 31-26 que van sumar 2 punts molt importants per situar-se segons a la classificació.

Carlos P.

CH Sant Andreu Junior 28 - Sènior masculí 28

El passat diumenge l'equip sènior del BM.Esparreguera es va desplaçar a la pista del Sant Andreu.

El que a priori semblava que havia de ser un partit fàcil pels Esparreguerins, es va convertir en un partit d'anades i tornades amb moltes imprecisions que feien alternar el marcador d'un costat a l'altre.
El jove equip Esparreguerí que sembla haver perdut un punt d'intensitat respecte a les primeres jornades, no va estar a l'altura de l'equip local que gràcies al seu joc intens superaven fàcilment un cop i un altre la fluixa defensa rival, arribant al descans amb un resultat de 15-14.

A la represa, va continuar la mateixa tònica i el marcador es continuava alternant, només als últims minuts l'equip local va ser capaç de marxar en l'electrònic de 3 gols, moment en què l'equip del baix Llobregat va treure el seu orgull i va començar a defensar com calia, empatant el partit en l'últim minut. La darrera possessió la va tenir l'equip Barceloní que tirant d'experiència no va voler arriscar i es va conformar amb l'empat a 28 final, repartint els punts l'encontre.