dijous, 28 d’octubre del 2021

Prèvia jornada 30 -31 d'octubre

S'acosta ja un nou cap de setmana, i els equips del club tornaran a la competició.

Després del descans de la setmana passada, infantil, cadet i juvenil tenen partit aquesta setmana, igual que el sènior.
Ho expliquem:

CH Ràpid Cornellà -Infantil mixt
Dissabte 30 d'octubre 11:30
Pavelló poliesportiu Riera - Cornella

Els nois de Marina i Joan aniran cap a Cornella per enfrontar-se l'equip local, amb l'objectiu de seguir aprenent i millorant en el seu joc. Els nostres són un equip molt jove, novells a la categoria, pero a poc a poc van trobant el seu joc i ja es comença a veure millora.

Esperem que segueixin aprenent i gaudint del joc, el més important ara mateix, i l'objectiu marcat a principi de temporada.

Cadet - H. Cooperativa Sant Boi
Dissabte 30 d'octubre 11:30
Pavelló El Castell - Esparreguera

Rival sempre complicat el que es trobarà el nostre cadet, la Cope, que actualment està empatat a punts amb els nostres nois a la tercera posició.

Malgrat això, els esparreguerins estan desenvolupant un bon joc en les darreres jornades i arriben plens de confiança, i amb els objectius mes ambiciosos.

Això si, hauran de treballar de valent i fer un molt bon partit per endur-se els punts capa a casa.

Juvenil - Tarragona HC
Diumenge dia 31 d'octubre 12:00
Pavelló El Castell

Un altre rival complicat pels nostres juvenils, que ocupa actualment la segona posició, encara que amb només un partit disputat.

Després de la derrota davant Molins i les dues setmanes de descans, els nois d'en Carlos i Albert han aprofitat per apretar fort en els entrenaments per provar noves solucions.

També serà per a ells una motivació especial el debut a les pistes de El Castell en competició oficial, el darrer dels nostres equips que tornarà a casa. Esperem que els hi doni sort per obtenir un bon resultat.

CH Sant Andreu Junior - Sènior
Dissabte dia 30 d'octubre 20:30
Poliesportiu Camp del Ferro - Barcelona

Primer dels tres partits seguits que els nostres sèniors jugaran fora de casa. Això fa que, juntament amb la jornada de descans de la setmana vinent, no tornin a jugar a El castell fins al 28 de novembre, just d'aquí un mes.

Davant tindran a l'equip del Sant Andreu que porta una bona projecció les darreres jornades i que ho posarà difícil als nostres.

Així i tot, serà el primer partit d'aquesta temporada on els nostres no s'enfronten al líder de la categoria, llevat del partit inaugura'l, un bon moment per demostrar quin és el nivell real del grup i quines són les seves aspiracions de cara a la present temporada.

Us esperem a tots!! No us ho perdeu!!


Ferran R.