dilluns, 25 d’octubre del 2021

Cròniques jornada 23-24 d'octubre

Nomes un partit oficial aquesta setmana, el que va disputar el sènior i que va significar el seu debut a EL castell

Per la seva banda Cadet i juvenil van aprofitar per fer un amistós entre ells, per no perdre el ritme de competició.

Cadet - Juvenil

Els nois d'en Marc i els d'en Carlos van aprofitar el descans d'aquesta setmana per fer un partit entre ells.

Sense la pressió de la competició, vam poder veure els dos equips gaudint del joc i provant jugades noves, i es van veure coses molt interessants.

D'aquesta manera mantenen el ritme de competició en espera que la represa aquest proper cap de setmana

L'àrbitre del partit va ser un altre dels nostres jugadors, en aquest cas en Zine, jugador del Sènior i que recentment ha estat anomenat arbit oficial per la Federació catalana d'Handbol.

Ferran R.

Sènior 27 H. Sant Llorenç B 28

Bon partit el que s'ha jugat aquest diumenge al Pavelló municipal del Castell.

El nostre sènior s'enfrontava al Sant Llorenç que es presentava com a líder imbatut.
Els nois entrenats per Sergi i Cèsar, han jugat uns bons primers minuts en atac que aconseguien superar la defensa tancada que presentava l'equip visitant, agafant d'aquesta manera un avantatge de 3 gols, però una bona reacció del Sant Llorenç, ajudat per unes males decisions defensives, feia que a poc a poc s'anés escurçant la diferència fins a aconseguir remuntar el partit i avançant-se en el marcador, arribant a la mitja part amb un resultat de 14-15

A la represa, es va veure una còpia de la primera part, tot i que ara ens tocava remuntar a nosaltres. Amb una defensa més ajustada i un atac més incisiu, s'aconseguia remuntar el partit i posar-nos a 4 gols per davant i quan tot semblava que anava sobre rodes, uns erronis atacs, fruit de les precipitacions per la inexperiència del jove equip Esparreguerí, feia que el Sant Llorenç amb el seu joc i ritme constant, tornés a remuntar el partit i col·locar-se un gol per davant quan faltaven 2 minuts.

Un resultat que ja no es va poder salvar, arribant al final del partit amb un resultat de 27-28. Tot i la derrota, s'ha vist un bon partit del nostre equip, que tot i haver de millorar en alguns aspectes, dona mostres del bon equip que es pot arribar a tenir.