dijous, 30 de setembre del 2021

Primer cap de setmana de competició - Prèvia

 Arranca aquesta setmana la competició dels nostres equips inscrits a la Federació Catalana d'Handbol.


Després de l'atipica temporada passada, on vam disputar molt pocs partits, i del precipitat final de l'anterior, totes dues afectades per la Covid-19, afrontem aquesta propera amb molta il·lusió i moltes ganes de passar-ho bé.

Haurem d'esperar, però, fins a la segona jornada de competició per poder gaudir dels nostres equips a casa, en aquest cas a El Papiol, ja que el poliesportiu encara no està disponible. Aquesta jornada tots els equips diputen els seus partits com a visitants.
Ho expliquem:


H. Cooperativa Sant Boi B - Infantil mixt
dissabte 02/10 a les 9:30 h

Sens dubte tot un clàssic de temporades anteriors. Els nois i noies de Marina i Joan es desplaçaran fins a Sant Boi per aquest sempre complicat enfrontament. El nostre equip està en plena construcció i el seu repte personal és de millorar dia a dia. Segur que a poc a poc ho aconseguiran.


Handbol Gavà B - Cadet
dissabte 02/10 a les 13:25

El Cadet viatjarà fins al Jaume March de Gavà pel seu enfrontament. Els d'en Marc i Albert han entrenat fort aquesta pretemporada i tot i estrenar categoria, voldran fer un bon partit, davant d'un rival que segur que no posarà les coses fàcils.


CH Ràpid Cornella - Juvenil
Diumenge 03/10 a les 9:00

Un primer rival complicat pel nostre Juvenil, segur que serà un partit intens que els nostres voldran lluitar per obtenir un bon resultat., si és possible. En tot cas, els nois d'en Carlos i Elsa estan a punt per al repte de la nova categoria, i ens donaran moltes alegries aquesta temporada


H. Claret - Sènior
Diumenge 03/10 a les 13:15

Tres anys després, tornem a tenir un equip Sènior en competició. Llarg ha estat el camí, però al final ha valgut la pena. Diumenge els nos - homes - d'en Sergi i Cèsar s'enfrontaran a l'Handbol Claret, tot un clàssic en l'handbol català, en el que serà segurament un partit intens i complicat. Els nostres s'hauran d'esforçar molt per treure un bon resultat.

Desitge'm molta sort a tots els equips en aquest retrobament amb la competició. Tant de bo puguem tenir un any tranquil i gaudir del nostre esport amb seguretat.

Ens veiem a les pistes!!

Ferran R.