dimecres, 29 de setembre del 2021

Comença la temporada

Aquest proper cap de setmana els nostres equips que competiran a la Federació Catalana d'Handbol començaran la temporada oficial, que esperem que sigui més trenqui-la que l'anterior.


Quatre són els equips que participaran a les competicions organitzades per la Federació Catalana d'Handbol: Infantil, Cadet, Juvenil i Sènior.

Infantil:

Dirigits aquesta temporada per la Marina i en Joan, està format per jugadors de primer any amb la inclusió també d'algun aleví. És un equip jove, encara per formar, que tindrà els reptes de acostumarse a la nova mida del camp i la pilota més gran, entre d'altres,. però estem segurs que a poc a poc aniran adapten-se a aquesta nova categoria i, a més de passar-ho bé, ens donaran moltes alegries.

Formen l'equip, Sergi, Arnau, Guillem, Diego, Eric, Joel, Max, Jorge, Robert, Aitor, Aitor, Arnau, Carlota i Alex i com dèiem amb la Marina i en Joan com a entrenadors. Els delegats seran la Verònica i en Gerardo

L'equip participarà en el campionat de Segona Catalana, us deixem a continuació un enllaç amb el calendari de competició de l'equip.

https://www.rfebm.com/competiciones/resultados_completos.php?seleccion=0&id=1009114



Cadet

Un altre equip que estrena categoria, en aquest cas dirigit per en Marc, que torna al Club i al que donem la benvinguda. L'ajudarà l'Albert, jugador el nostra Sènior.

L'equip està format per jugadors de primer any, amb l'afegit d'alguns infantils de segon any, que formen un bloc compacte i amb ganes d'aprendre, ja durant la pretemporada hem anat notant l'evolució, que esperem que vagi a més a mesura que avanci la competició i els nois vagin agafant ritme.

Componen l'equip Eric, Jordi, Hugo, Joan, Aitor, Oriol, AlexAndrei, Àlex, Marc, Joel, Robert i Aitor, amb el Marc i en Albert com a tècnics i en Jordi com a delegat.

L'equip participarà en el campionat de Segona Catalana, us deixem a continuació un enllaç amb el calendari de competició de l'equip.

https://www.rfebm.com/competiciones/resultados_completos.php?seleccion=0&id=1009093


Juvenil

Com no hi dos sense tres, també el Juvenil estrena categoria, i també entrenador. En Carlos s'ha fet càrrec de l'equip amb l'ajuda de l'Elsa, i amb la inestimable col·laboració de un altre Carlos, que reforçarà el cos tècnic quan sigui necessari.

Un equip el Juvenil ja més format, fa anys que juguen junts i tot i que aquesta temporada s'afegit algun jugador mes, bàsicament està compost pel bloc del Cadet de la temporada passada. Un equip amb molts reptes, que ja té un bon nivell de joc i del que esprem grans alegries.

Formen l'equip AiméErikRuben, Adrià, August, Albert M., Dani, Genís, Albert G., Marc, Joan, Aitor, Oriol i l'Alexis. l'Alexis no podrà començar la temporada amb nosaltres per un tema mèdic, però li desitgem una ràpida recuperació i que es pugui incorporar a l'equip mes endavant
Els tècnics seran en Carlos i l'Elsa, amb l'ajuda d'en Carlos, i els delegats en Joaquim i en Javi

L'equip participarà en el campionat de Segona Catalana, us deixem a continuació un enllaç amb el calendari de competició de l'equip.

https://www.rfebm.com/competiciones/resultados_completos.php?seleccion=0&id=1009074


Sènior.

Després de tres anys, recuperem l'equip Sènior al Club, el qual és motiu d'alegria i ens omple de satisfacció.

Amb la direcció d'en Sergi, que torna al Club després d'una breu absència, i d'en Cèsar, el nostre president, l'equip el formen un bon grapat de jugadors format al Club en diverses categories, i que van haver de marxar a altres equips, i amb la inestimable col·laboració d'uns quants jugadors vinguts d'altres clubs que contribuiran amb la seva experiència al desenvolupament d'aquest jove equip.

L'equip està format per: Salva, Sofian, Sergi, Joan, Jesús, Manel, AlvaroMarcos, Antoni, Àlex, Jordi, Adrià, Oriol, Roger, Joel, Zineddine, Ivan, Albert, i Nicolas. Sergi i Cèsar es faran càrrec de la direcció tècnica de l'equip i el nostre Antonio serà el delegat.

L'equip participarà en el campionat de Quarta Catalana, us deixem a continuació un enllaç amb el calendari de competició de l'equip.

https://www.rfebm.com/competiciones/resultados_completos.php?seleccion=0&id=1008084





Tornem doncs a la competició amb molta il·lusió, amb motes ganes de passar-ho bé i de gaudir molt de l'Handbol, i esperem comptar amb tots vosaltres per fer-ho

Ens veiem a les pistes!!

Ferran R.