dimecres, 29 de setembre del 2021

Cròniques jornada 18 - 19 de setembre

Segona jornada de pretemporada, intensa com l'anterior amb molts partits. A poc a poc els nostres van agafant ritme, i tot i que encara s'ha de treballar mol amb els equips, es comencen a veure millores.

CE Molins 38 - Infantil 15

Aquesta setmana els nostres infantils han disputat dos partits, el primer ha sigut contra Molins de Rei i el segon contra Creu Alta.

El primer partit ha estat el millor tot i que només teníem un canvi.
Els rivals tenien un nivell no tant superior al nostre. Els primers quinze minuts els nostres van començar prou adormits i van anar despertant i millorant tant en atac com en defensa.

En la segona part els nostres van estar molt més encertats que en la part anterior cosa que es va notar en el marcador tot i que va haver-hi molts xuts fallats.
Tot i només tenir 7 jugadors es va aguantar fins al final, baixant a tallar els contraatacs i fins i tot parant-los a més de realitzar bons contraatacs.

Marina P.

Creu Alta Sabadell - Infantil

Ja en el segon partit vam ser molts més jugadors i jugadores.

En la primera meitat els van veure molt intimidats i molt petits contra el rival, perquè eren molt grans i molt superiors a nosaltres. Aquests sentiments van perdurar durant la segona part també i van aconseguir realitzar bons passes i va entre els nostres.

Tot i que va ser complicat vam tenir diferents oportunitats per tirar a porteria que van aconseguir sumar tres gols a favor nostre que van ser celebrats com si és jugues una final de copa.
El cos tècnic té molta il·lusió i esperança amb l'equip, creiem que amb bona actitud a més de compromís i molt esforç podrem aconseguir alguna victòria.

Marina P.

CH Sant Joan Despí  -  37 Cadet 24

Partit ben d'hora a les 9 del matí a Sant Joan Despí, amb justos d'efectius.

Primers minuts de partit vàrem començar dominant en el marcador, però només fins els min 10 que vam anar al darrere la resta de partit.
Molt tous en defensa sense la intensitat que requeria el partit i amb errades no forçades en atac. La part positiva que sempre acompanya a aquest equip és l'esforç en tot moment dels nois que en cap moment van perdre l'actitud.

Queda molta feina al davant i molt a treballar, l'equip prepara amb il·lusió l'inici de la competició sabent que pot donar molt més. Per tant el marge de millora és molt gran i esperen anar de menys a més a mesura del transcurs de les jornades.

Marc T.

H Guissona 29 - juvenil 28

Últim partit de preparació dels nostres juvenils en el complicat camp del CH Guissona.

A l'inici del partit l'equip visitant ha sortit amb un estil de joc basat en el contraatac i contra gol, trobant-se un mal replegament i una defensa poc estructurada.

Tot i aquest inici de partit, gràcies a les aturades de l'August i els bons atacs a l'interval d'en Marc han aconseguit mantenir el marcador inicial en igualtat.
Els bons llançaments exteriors de Genís i les bones connexions central-pivot, entre Joan i Rubén, han fet molt mal al rival els quals han seguit mantenint l'estil de joc ràpid arribant així, a la mitja part, amb un marcador molt igualat.

A la represa de la segona part, els esparreguerins han començat de manera irregular i amb moltes imprecisions a l'atac. Tot i les constants aturades d'August, les pèrdues de pilota no forçades i els llançaments des de 6 metres en contraatacs feien marxar a l'equip rival en el marcador.
Un temps mort demanat per rectificar errors bàsics i refrescar conceptes ha servit perquè els nostres nois donessin un joc més fluid trobant espais amb els u contra u del Genís i certes finalitzacions dels extrems. Amb un final molt disputat fins a l'últim minut, l'equip local s'ha acabat emportant el partit per la mínima avantatge, finalitzant així el partit en 29-28.

La setmana vinent comença la lliga on els nostres juvenils aniran a jugar al camp del Cornellà per aconseguir sumar els primers dos punts.

Carlos P.

CH Sant Andreu de la Barca 21 - Sènior 21

2°partit del nostre equip Sènior davant un equip que militarà a 3 Catalana, 1 categoria superior a la del nostre equip que ho farà a 4.

El partit va començar amb una forta defensa 3-2-1 dels nostres que tot i tenir intensitat no aconseguia aturar el bon joc de l'atac Andreuenc. En atac els nostres movien la pilota amb rapidesa i aconseguien trobar porteria, però el seu porter i errades al llançament feien que no poguéssim igualar el marcador.
Diferències de fins a 3 gols favorables a l'equip local. Patim 3 exclusions 2 d'elles juntes, fet que ens deixa amb només 4 jugadors.
Els nostres porters Joan i Adrià (molt encertats durant tot el partit) van ser claus en aquest moment i fan que no s'ampliï la diferència al marcador. Ens refem i en atac marquem 2 gols que fan que la primer part acabi amb un meritori 12 a 11.

La segona part va començar afermant la nostra defensa i en atac vam posar en pràctica el treball fet als entrenaments amb moltes permutes i encreuaments i paciència dels nostres 1es línies, que trobaven gol amb facilitat i bones combinacions amb el nostre pivot Nico.
Marxem al marcador de 3 gols al minut 21 (20-23). Però Sant Andreu no havia dit la seva i coincidint amb errors, pèrdua de pilota i contraatacs ens igualen al marcador, fent que tot i tenir pilota per guanyar el partit es decideix a cara o creu. Resultat final empat 21-21.

Molt content de l'esforç i compromís demostrat per l'equip.

Moltes gràcies al nostre Coordinador Joan per ajudar-me a la banqueta.

Cèsar C.

H. Ègara 23 - Sènior 20

Aquest diumenge el nostre equip sènior s'ha desplaçat a la pista de l'Handbol Ègara per disputar el seu últim partit de preparació abans d'iniciar la competició oficial.

En aquesta ocasió els Esparreguerins han jugat una mica minvats d'efectius, però tot i el desgast físic acumulat, cal recordar que també  havien juga el dia anterior, han tornat a fer mostra de la seva entrega física, defensant amb intensitat fins als últims minuts de l'encontre.

L'equip Egarenc ha presentat una defensa tancada en 6-0 que complicava l'atac Esparreguerí, un seguit d'imprecisions en atac ha propiciat uns fàcils contraatacs que l'equip Egarenc que ha aprofitat per transformar en gol i col·locar-se ràpidament amb un 5-1 per davant en el marcador.

Tot i el marcador advers, els nostres jugadors no han defallit i gràcies a la bona defensa en 3-2-1 feia que poc a poc s'anés remuntant gols fins a arribar al 13-12 al descans.

A la represa, l'equip ha continuat en la bona línia defensiva, però l'atac no acabava de funcionar i la minva en la forma física es feia notable. Aprofitant al màxim els canvis per poder donar descans sobretot a la primera línia, s'aconseguia anar aguantant el tipus, però els últims 15 minuts les idees en atac ja eren nules i unes quantes errades han fet que l'equip local es posés 3 gols per sobre en el marcador que ha estat insalvable, arribant a un marcador final de 23-20.

Aquest últim partit ha demostrat que tot i la bona intensitat defensiva, encara ens queda molt per treballar i que gràcies a la bona entrega física de l'equip, de ben segur que aconseguirem bons resultats en un curt temps.

El proper cap de setmana començarà la lliga i ho farem desplaçant-nos a la pista de l'Handbol Claret on esperem poder aconseguir la primera victòria de la temporada.