dimecres, 22 de setembre del 2021

Cròniques jornada 18/19 de setembre

 Ja hem començat!


Primers partits de pretemporada dels nostres equips, que es retroben amb les pistes després d'un any complicat, on per causa de la Covid vam poder gaudir de molt pocs partits.

Això si, a causa de les obres d'arrangament del Pavelló, tots els partits s'han disputat fora de casa. Esperem que això canviï i que ben aviat podem tornar a disputar partits a casa, en principi les notícies que arriben des de l'Ajuntament són positives, i sembla que estar a punt per a l'inici de la competició oficial, previst pel cap de setmana del 2/3 d'octubre.

Aquest any seran de moment quatre els equips en competició, en espera de poder completar algun mes, molt minvats d'efectius després dels estralls de la Covid, tot i que en aquest inici de temporada molts són els esportistes que han tornat després d'un any d'absència, i alguns altres s'han interessat ja a formar part del nostre Club. A tots ells - els que continuen, els que tornen, i els nous - el nostre agraïment per confiar en nosaltres. Esperem que siguin molts més els que en els propers dies s'acostin a provar, estan tots convidats.

Així, us deixem ja amb les cròniques dels partits de l'Infantil, Cadet, Juvenil - que ha tingut dos partits aquesta setmana.

I per suposat del Sènior que tornem a tenir després de 3 anys, format quasi íntegrament amb jugadors formats al nostre club!


CH Sant Esteve Sesrovires - Infantil mixt

Primer partit en Camp Gran dels nostres infantils al camp de Sant Esteve de Sesrovires, partit on s'ha notat molt el desconeixement del camp i el nerviosisme dels nostres. 

A la primera part ens ha costat molt portar la pilota cap al camp contrari per aprofitar els espais i l'amplada del camp, cosa que l'equip contrari tenia més present i ho ha aprofitat molt més.
A mitjans de la primera part l'equip local ha fet un gran gest parant el marcador i deixar només el compta enrere del temps

La segona part ha sigut molt millor els nostres han comprès amb l'ajuda dels entrenadors que havien d'obrir-se per veure més espais.
Hem pogut veure passes i va entre els nostres jugadors, desmarca sense pilota i bones accions per part dels porters

El cos tècnic està molt content amb els nens i nenes de l'equip per la progressió que van veure en el partit. Ara toca seguir treballant en els entrenaments molt dur per poder millorar en tots els aspectes per seguir aprenent i gaudint de l'esport.

Marina P.



Creu Alta Sabadell  26 - Cadet masculí  28

Partit a primera hora del matí i això es va notar en els jugadors sobretot en els primers minuts que vàrem sortir una mica adormits.

L'equip rival estava dominant el partit els primers minuts, ja que físicament eren superiors al nostre, ja que teníem únicament 2 efectius de segon any. Al final de la primera part les sensacions eren d'inseguretat en el nostre joc i sobretot gran debilitat en les nostres tasques defensives.

Però al descans vam saber trobar recursos per contrarestar la inferioritat física corrent al contraatac i realitzant un joc més vertical i dinàmic que ells no varen poder parar. 
Destacar el horrible percentatge de xuts a porteria dels nostres tot i que cal dir que la majoria d'accions estaven ben jugades. Als finals a força d'insistir en el joc vertical, la connexió amb el pivot i tancar la nostra defensa, vàrem provocar errors als nostres rival per sortir ràpidament en l'acció ofensiva i poder posar-nos al capdavant en el marcador.

Destacar l'esforç de l'equip sent únicament 8 jugadors que en cap moment va defallir inclús anant 5 a baix en el marcador.

Marc T.


CH Terrassa 38 - Juvenil masculí 23

El juvenil del club torna a la competició, en aquest cas el primer partit de la pretemporada davant de l'handbol Terrassa. 

Nova categoria i nova mida de pilota, pels nois de l'Elsa i el Carlos. Amb només nou guerrers, començava el partit amb un parcial en contra de 0 a 5, bàsicament motivat per les perdudes de pilota en atac, i la poca efectivitat en els llançaments. 
Passats els primers compassos, l'atac agafava confiança i amb bones accions, principalment de dos contra dos i penetracions de les primeres línies. Tot i la millora en atac, no s'aconseguia reduir la distància del parcial inicial. D'aquesta manera arribàvem al final dels primers trenta minuts amb el marcador en contra de 16 a 11. 

A la segona part, el domini egarenc seguia sent clar, amb encreuaments i bones fixacions feien trontollar la defensa esparreguerina, tot i les grans aturades del nostre porter. A poc a poc, el pas dels minuts feia que el cansament apareguis amb forma de clares perdudes de pilota, que els locals transformaven en contraatacs per a anar ampliant l'avantatge fins al final 38 a 23 Tot i la gran lluita Poc més han pogut fer davant un bon equip que ha demostrat ser superior.

 Bon test per començar la temporada.

Carlos P.






CH Castellbisbal 23 - Juvenil masculí 26

Segon partit del cap de setmana dels nostres Juvenils al camp del CH Castellbisbal per seguir preparant l'inici de la temporada.

El partit va comença molt igualat. Totes dues defenses, ben acompanyades pels porters, s'imposaven als atacs bastant imprecisos a l'hora de finalitzar. A partir del minut 10, però, els bons 1 contra 1 de Marc obrien forats a la defensa rival que permetien arribar pilotes als extrems els quals llançaven amb molt d'espai. Els esparreguerins posaven una marxa més i un seguit de bones defenses i els gols d'Oriol i Genís van fer anar al descans amb un resultat a favor dels visitants per 12-15.

A la represa, els locals van sortir amb un atac amb doble pivot, el qual va empatar el partit i va obligar a l'entrenador visitant a demanar temps mort per ajustar la tova defensa. Les constants aturades d'August i les bones combinacions entre Joan al centre i Adrià al pivot van tornar a posar als nostres 3 gols per davant. Finalment, la intensitat per part dels esparreguerins no va baixar fins a arribar al resultat final de 23-26. 

La setmana vinent els juvenils segueixen amb un altre partit amistós a Guissona per continuar preparant l'inici de la lliga.

Carlos P.


H Vilamajor 32 - Sènior masculí 26

Aquest cap de setmana els nois del primer equip del club s'ha desplaçat a la pista de l'Handbol Vilamajor per jugar el seu primer partit de pretemporada. L'inici de partit ha estat força dolent, en defensa han estat força dispersos, cosa que aprofitava l'equip local per marcar gols amb molta facilitat i en atac costava molt superar la defensa tancada que presentava el Vilamajor.

Així i tot, de mica en mica l'equip va anar agafant més confiança i amb una millora substancial en defensa, aconseguien anar reduint diferencies en el marcador fins a arribar a posar-se només a 2 gols de diferència. S'arribava a la mitja part amb un 16-12 en l'electrònic.

A la represa, tornaven els desencerts defensius acompanyats d'un canvi de defensa de l'equip local, que amb una defensa més oberta, va fer trontollar les idees d'atac de l'equip Esparreguerí que perdia moltes pilotes i eren aprofitades pel Vilamajor per transformar en gols de contraatacs. D'aquesta manera la diferència en el marcador es va ampliar massa per poder remuntar. Al final del partit es va arribar amb un resultat final de 32-26. S'ha de reconèixer, però la intensitat i lluita que ens van oferir tots els jugadors del nostre sénior, que de ben segur anirà agafant una millor forma i un millor joc col·lectiu que ens permetrà gaudir del joc.

L'activitat esportiva de l'equip no va acabar aquí, ja que el diumenge s'ha realitzat una excursió fins a l'ermita de Sant Onofre a la muntanya de Montserrat que ens ha servit per fer un treball més de resistència en una setmana molt completa i exigent d'entrenament.

En acabar la caminada tot l'staff de l'equip hem pogut gaudir d'un bon esmorzar de germanor al restaurant de la Vinya Nova.

El proper cap de setmana el nostre sènior s'enfrontarà dissabte al Sant Andreu de la Barca i diumenge està pendent d'aconseguir equip per a un altre enfrontament.

Sergi G.