dijous, 7 d’octubre del 2021

Cròniques jornada 2 i 3 d'octubre

Primera jornada de competició dels nostres equips, bones sensacions i, tot i que queda molta feina per davant, bons partits en general dels nostres equips:

HC. Sant Boi B 35 - Infantil mixt 11

Aquest cap de setmana s'ha disputat el primer partit oficial dels nostres infantils a Sant Boi.

Partit el qual he anat en una progressió molt bona, la primera part ha sigut molt fluixa en defensa, aleshores els nostres rivals entraven amb molta facilitat.
En atac he costat molt que els nostres estiguessin ben posicionats.

Al contrari la segona part ha estat molt més equilibrada, han fet unes defenses molt bones que han convertit en posicions i xuts a la porteria contrària.
Tot ha sigut complicat l'atac posicional a causa de començar des de parats hem aconseguit trobar espais per poder xutar.

S'ha de seguir treballant per aconseguir un atac més estructurat i més eficient en els llançaments.

Marina P.

Handbol Gavà B 24 - Cadet 23

Partit començat amb uns minuts de retard a causa del partit que és jugava prèviament.

Vàrem començar l'escalfament ja no amb una bona disposició i força desconcentrats, això evidentment es va notar els primers minuts de partit i en tota la primera part en general. Tous en defensa i sense desplaçaments sense pilota en atac vàrem acabar el primer període 10-6 a sota el marcador.

En el descans varem canviar el plantejament tant defensiu com ofensiu i vam deixar els conceptes més clars pels jugadors. A continuació gràcies a una gran defensa oberta realitzant un defensa individual durant els 30 minuts als 2 laterals, amb ajudes al pivot i amb un joc ofensiu més vertical vàrem poder realitzar un gran parcial d'1-8 en els primers 10 minuts.
Avantatge que vàrem saber gestionar fins al minut 20 de la segona part. A partir d'aquí ens vem desinflar fisicament, ja que el nostre joc a causa de la inferioritat física requereix un gran desgast físic i no vàrem aguantar l'avantatge en el marcador en els minuts clau on es decideixen partits. Sumat a unes males decisions a causa dels nervis que comporta un marcador igualat els últims minuts, es va notar la falta d'experiència en certs moments dels nostres joves jugadors que van revertir la balança a favor del Gavà que finalment es va endur la victòria per la mínima.

Com sempre vàrem competir davant d'un equip superior físicament, sens dubte vam demostrar la millora col·lectiva i que podem estar en les posicions capdavanteres de la lliga per poder competir tots els partits.
Molt a treballar encara pel nostre equip que sens dubte té molt més a dir en els pròxims partits, on cada cop hi ha millor ritme i on s'han deixat clars els objectius a assolir a aquesta temporada, això només és el principi.

Marc T.

Handbol Ràpid Cornella 23 -juvenil 27

Primer partit de lliga i primera victòria, molt treballada, dels nostres juvenils a la complicada pista del C.H. Cornellà.

El partit ha començat amb moltes errades per part dels dos equips. En atac, els locals es precipitaven amb xuts exteriors els quals, aturava fàcilment el nostre porter August i en defensa, la tova 5-1 ha permès les penetracions en els intervals de Genis i Marc que feien estralls en la porteria rival. Tot i aquest inici, els esparreguerins no han mantingut el bon nivell ofensiu durant tota la primera part i cornellanencs han aconseguit vàries intercepcions de pilota per marxar al descans amb un resultat a favor seu de 14-12.

A la represa de la segona part, els nostres han sortit amb molta més duresa defensiva, realitzant cops francs per tallar la bona circulació de pilota dels seus rivals. Gràcies a això, i a les constants aturades d'August en llançaments tancats dels extrems verd i negres, els esparreguerins aconseguien un avantatge en el marcador de 2 o 3 gols. Passat el minut 45 de partit l'entrenador cornellanenc ha vist que se li acabava el temps i provava una defensa individual per remuntar la diferència de gols. Tot i això els desmarcs d'Oriol a l'esquena dels contraris, mantenia aquesta diferència fins a arribar al resultat final de 23-27.

Així els nostres juvenils aconseguien sumar els dos primers punts de la lliga en la temporada 2021 – 2022. La setmana vinent jugaran a casa contra el líder actual, el Molins de Rei.

Carlos P.

H. Claret 29   -  Sènior 20

Desplaçament complicat del nostre equip sènior al pavelló de la Verneda, per enfrontar-se a l'Handbol Claret, en el primer partit de lliga d'enguany.

Un inici esperançador en posar-se per davant en el marcador 1-3 feia preveure un bon partit de l'equip Esparreguerí, però un seguit d'imprecisions en atac juntament amb una defensa molt descoordinada que deixava molts espais feien que ràpidament l'equip local remuntés el partit i anés allunyant-se en l'electrònic fins a arribar al 14-7 a la mitja part.

A la represa, tot i poder organitzar una mica l'atac, continuaven els errors defensius que aprofitaven els locals per foradar la xarxa. Només uns 15 últims minuts més actius defensivament, acompanyats del cansament de l'equip contrari feien que l'equip d'en Sergi i Cèsar realitzessin un seguit de contraatacs que tot i que només han servit per enmascarar el resultat, donen una mica més d'esperança per a pròxims partits.

Resultat final 29-20, molt treball per davant.