dimecres, 7 d’octubre del 2020

Cròniques jornada 3 i 4 d'octubre

Us deixem les cròniques dels partits del cap de setmana. Cal destacar que el Cadet va començar el passat dissabte la competició oficial.

CH. Sant Llorenç- Sant Feliu 8 - Aleví mixt 8

Segon partit de preparació dels nois/es de Cecilio i Zinedine, aquest cop contra un equip, el CH Sant Llorenç, de Sant Feliu de Llobregat que té una llarga trajectòria en la formació de jugadors.

Aquest cop el partit es va disputar a les 13.30 i sembla que l'horari els va anar bé.
Els nostres van sortir al primer quart molt motivats, amb bones combinacions ofensives i amb una defensa força efectiva. Els nervis de la setmana passada van aparèixer, però de manera molt més discreta.
Al segon quart es va perdre una mica el nivell de joc. Hi havia més despistes defensius i les accions ofensives eren més individuals. Els nervis van estar més presents i llavors les imprecisions a les passades i les errades ximples van ser més comuns.

El tercer quart va ser el pitjor, els nostres jugadors van desaparèixer de la pista, tot allò que intentaven no els hi sortia, les passades eren fluixes i això ho aprofitava l'equip rival per robar la pilota i aconseguir gol amb relativa facilitat.
Quan ja semblava que la dinàmica no podria canviar, va aparèixer el 4t quart. Va semblar com si tornessin a començar el partit. La defensa es va tornar a ajustar i l'equip rival tenia moltes dificultats per anotar. Per contra els esparreguerins atacaven amb molta intenció, moltes vegades amb accions individuals però passant la pilota quan era necessari fer-ho. Els santfeliuencs van estrènyer al final del quart, però la constància dels nostres va fer que aconseguissin guanyar el quart.

Dues parts guanyades i dues perdudes, resultat just per un partit on es van poder veure millores importants respecte a la setmana passada.

Cecilio R,

H. Castellbisbal 21 - Infantil mixt 21

Últim partit amistós abans de començar la lliga dels nois de l'Infantil Mixt al camp del Castellbisbal. Els nostres es desplaçaven fora de casa per seguir entrenant i agafant un bon ritme per arribar amb el millor nivell al primer partit de lliga.

El partit va començar molt igualat. En defensa, per les nombroses baixes i només disposar d'un canvi, els nostres van sortir amb una defensa 3-2-1 més tancada per tal de reduir la fatiga i poder aguantar tot el partit. En atac els visitants trobaven els espais a la 4-2 del rival gràcies a les penetracions entre línies de Pau i les connexions que aconseguia amb Izan al pivot. Parcerisas també aprofitava els espais generats per poder encarar els uns contra uns i llançar a plaer des de 6 metres.

A la represa, els locals, mitjançant llançaments exteriors sense cap mena d'oposició, mantenien el bon nivell que estaven oferint els nostres en atac. Gràcies al bon joc i les finalitzacions de Marc, aquest cop de central, i Parcerisas robant pilotes i marcant de contraatac, els esparreguerins van continuar lluitant un partit igualat en tot moment.
Finalment el partit va acabar amb empat al marcador i amb bones sensacions per a preparar el primer partit de lliga.

Cal destacar com sempre la bona actuació de Joel sota pals on va realitzar tota classe d'aturades.

Carlos P.

C.H. Sant Andreu de la Barca 28- Cadet masculí 24

Després de dos amistosos fent un bon partit, els nois del Carlos i l'Elsa no aconsegueixen mantenir el nivell de joc en el primer partit de lliga.

En un inici força bo, la defensa i les aturades de l'August, el porter esparreguerí, feien que els santandreuencs tinguessin més feina del previst. Tot i la bona defensa, les múltiples errades en atac impedien que els esparreguerins agafessin una ,bona renda en els minuts inicials.
D'aquesta manera, les diferències en el marcador eren molt petites. Així després d'un bon llançament d'en Genís acabava el primer temps amb el resultat de 13 - 11.

La segona part portava la mateixa tònica, amb l'atac basat en accions individuals i un joc molt lent, cosa que facilitava la feina en defensa dels locals.
Ben aviat aquest joc tan predicible passaria factura als esparreguerins, l'atac s'estavellava contra la defensa local i a poc a poc l'avantatge a favor del St. Andreu anava augmentant fins a un clar 28 - 20 a quatre minuts del final.
Amb un temps mort per mirar d'aturar el desgavell, i un canvi de sistema defensiu amb la intenció de tallar la dinàmica dels darrers minuts, el cadet esparreguerí aconseguia marcar-se un parcial de 0-4 i maquillar el resultat.

Al final derrota justa en una molt fluixa segona part. Cal seguir treballant!!!

Carlos P.

H. Molins de Rei A 33 - Juvenil masculí 24

Irregular partit dels nois dirigits aquesta vegada per Cesar i Joan, que s'enfrontaven probablement a un dels rivals més complicats, un Molins de Rei que jugarà a Lliga Catalana, format per un gruix de Cadets 5ns de Catalunya la temporada passada, i un nucli de 2n any fort físicament.

Espès inici, els nostres necessiten estar bé defensivament per tenir opcions de córrer el contraatac i, tenir dinamisme en l'atac posicional.
La defensa no despertava, i només les aturades sota pals de Carles mantenia l'equip en peu. En atac Nico aconseguia donar oxigen en accions puntuals, però l'atac es trobava superat per la intensa defensa local.

Canvi de mentalitat de l'equip a la 2a part, que començava amb un 17 a 10 en contra. Una millora notable en l'actitud, intensitat i voluntat d'evitar ser atropellat per un millor rival, sobretot defensivament, aconseguia ofegar el seu atac posicional i estrènyer el marcador fins a una distància de 3 gols, amb ocasió clara de gol desaprofitada per ficar-se a 2.

En atac seguia costant, però pas endavant de la 1a línia, destacant Zine i Albert, que feia fluir una mica més la pilota i, aconseguint per fi clares oportunitats de llançament, algun penal i exclusió al rival, tots en aquesta 2a part.
Però, no va ser suficient per remuntar, de fet es va acabar perdent el parcial de la part 16 a 14, però la imatge era ben diferent vers un complicat rival que, compta amb un jugador que ha estat dos anys al FCB.

L'equip com ja sabem està just d'efectius, i només si tots es comprometen a entrenar dur i assistir sempre als partits tiraran aquesta difícil temporada endavant, i, de moment, no està sent així.