dilluns, 12 d’octubre del 2020

Cròniques jornada 10 i 11 d'octubre

Nova jornada de partits aquest cap de setmana, amb pocs partits. Les normes de competició d'aquest any, amb partits cada 15 dies, fan que aquest any es juguin menys partits que altres temporades.

De manera que només Infantil i Juvenil han disputat partits, tots dos amb victòria.

Ho expliquem

CM Maristes Rubí 15 - Infantil mixt 17

Primer partit de la lliga Segona Catalana pels nois de l'infantil mixt al camp dels Maristes de Rubí.

Els nostres es desplaçaven fora de casa per lluitar els primers punts de la temporada amb moltes baixes; 4 jugadors confinats, un altre amb al·lèrgia i un bon gest esportiu per part del Rubí va fer que el partit es jugués 6 contra 6 (un jugador a pista menys cada equip).

A l'inici del partit, els esparreguerins van sortir amb una defensa molt tancada per poder dosificar els esforços i mantenir un bon nivell durant tots els minuts de partit. En atac els nostres van saber superar la defensa rival mitjançant els bons uns contra uns de Pau i la continuïtat de pilota que va permetre unes bones finalitzacions entre 1 i 2 d'Alex i Marc.

A la segona part, Joel a la porteria i les circulacions d'Izan a pivot, van permetre que els nostres marxessin amb una diferència de fins a 4 gols. Tot i això els Maristes no es van donar per vençuts i van aconseguir reduir una mica la distància en el marcador. El partit va finalitzar amb victòria dels nostres infantils per 15 - 17.

Cal destacar el gran esforç dels 6 infantils que s'ho van deixar tot a la pista.

Carlos P.

Juvenil masculí 25 - CA Sabadell 14

Bon inici de Competició dels nois d'en Joan i Sergi, que aquest any competeixen a 1a Catalana.

El partit es disputava a la nostra nova "casa", al Poliesportiu de Papiol, als que tornem a agrair públicament que ens acullin per a poder disputar els nostres partits de competició.

L'equip es presentava just d'efectius, amb només 1 canvi, a causa de la manca de compromís d'un parell de jugadors, però els nostres, en lloc de fer-se enrere, van aprofitar per fer un nou pas endavant.

La primera part ha començat amb algunes imprecisions defensives, que donava 5 gols fàcils als visitants, mentre el marcador reflectia lleugers avantatges als nostres, que uns desafortunats extrems, cosa poc habitual, erraven un munt de clares ocasions de gol.
Una variant en l'atac posicional introduïda pels nostres tècnics i la millora defensiva en l'avançat, permetien desenganxar-se per arribar al descans 13 a 9.

Fort inici a la 2a part, on l'equip ha defensat de manera notable, permetent a Carles ser un mur sota pals, ha deixat en tal sols 5 gols al Sabadell, i així, donar la primera victòria de moltes en aquesta dura temporada en què estem immersos.

Felicitats als presents, aquest és el camí, a seguir treballant per polir aspectes del joc!