Cròniques cap de setmana 26 i 27 de setembre

Aleví mixt

Triangular amistós a Molins de Rei

Després de reubicar-nos a les pistes del barri Font per la situació del Pavelló Municipal, vam començar els entrenaments el dia 1 de setembre.
Amb una situació molt precària, els nostres nois/es han vingut amb moltes ganes de jugar i aprendre, i, per fi, aquest cap de setmana s'han estrenat amb el primer partit amistós de la temporada.
El partit es va disputar dissabte al matí a les IEM de Molins de Rei. El rival, un equip molt treballat i amb molta experiència, amb jugadors que ja han jugat algun partit en categoria infantil.
Al primer quart ja es van veure els nervis del primer partit. Els hi va costar entrar en el joc, moltes imprecisions en les passades i dubtes a l'hora de passar la pilota, però de mica en mica van anar agafant ritme, però el rival era molt experiment i va aconseguir mantenir la distancia en el marcador fins al final 10 a 6.
Al segon quart la tònica no va canviar gaire, tot i que els nostres jugadors jugaven amb més intenció se'ls hi notava l'aturadade 6 mesos que hem patit. Es despistaven amb les marques i a l'atac els hi costava combinar. El quart va acabar amb un 11 a 7.
Els dos darrers quarts van continuar igual, agreujant-se amb el cansament físic que van patir els nostres jugadors, en disposar només d'un sol canvi.
De totes maneres l'experiència ens va servir per marcar un punt d'inici, veure en quines coses s'han d'incidir i en intentar acoplar als nous jugadors els més aviat possibles.
La veritat és que les ganes per part dels nostres no hi falten. Som-hi!!!!!

Cecilio R.

Handbol Molins de Rei 30 - Infantil Mixt 22

Primer matx de la temporada 2020 - 2021 dels nois de l'Infantil Mixt contra el fort Infantil Verd de Molins de Rei.

El partit va començar molt igualat. Els bons uns contra uns en atac de Pau i les recuperacions de pilota de Parcerisas en defensa van permetre seguir el bon ritme d'encert que portava l'equip local. Els molinencs però, van marxar per davant en el descans a causa de la poca mobilitat de pilota en l'atac visitant que els va deixar córrer constantment al contraatac.

A la represa els nostres infantils només aconseguien penetrar la defensa molinenca amb les fortes entrades d'Hugo entre els defensors. La defensa esparreguerina seguia sent massa tova i els locals sempre acabaven trobant forats per acabar llançant de 6 metres i ampliar la diferència en el marcador.

Finalment el partit va acabar amb victòria dels locals per 30 a 22. Sobretot cal destacar les bones actuacions de Joel a la porteria i les de Marc i Mariona a l'extrem.

Carlos P.

Handbol Molins de Rei 29 - Cadet Masculí 29

Segon partit de pretemporada el disputat a Molins de Rei aquest dissabte, el cadet masculí s'enfrontava al cadet B molinenc. Un altre cop, inici fred on ha trigat a arribar el primer gol, que venia de la part local. Una vegada oberta la llauna, els atacs tornaven a marcar gols. Per part dels esparreguerins, només la part central de l'atac aconseguia entrar a la defensa local. El joc estava molt centrat en aquesta zona, cosa que va fer que els molinencs concentressin més efectius i a poc a poc als esparreguerins tenien més dificultat per trobar forats. Això feia que els jugadors locals portessin un petit avantatge de dos gols fins a deu minuts per acabar el primer temps. Arribat aquest punt, una defensa més intensa juntament amb la millora de l'atac, bellugant la pilota més ràpida, i arribant als dos extrems, l'Esparreguera endossava un parcial de 4-0 per acabar la primera part dos gols amunt, 12-14.
La represa del partit seria el contrari del final de la primera part, unes errades en atac i poca contundència en defensa, feia que el Molins ens tornes el parcial de 0-4 i es posés per davant en el marcador. Una vegada aturat aquest parcial, el partit tornava a estar anivellat, les bones accions col·lectives, circulació de pilota acabant a l'extrem, i amb unes fixacions per guanyar espais perquè el lateral dret es jugués uns contra uns. Així arribaven al final del partit amb un altre empat, en aquesta ocasió a 29, un bon resultat i partit el realitzat pels esparreguerins.

Carlos P.

Sant Joan Despí 23 – Juvenil Masculí 22

Bon partit dels nois d'en Joan i Sergi en el seu 2n amistós de pretemporada.

Els nois, que venien de realitzar en bona part de la plantilla una bona setmana d'entrenaments, introduïen noves variants en el seu joc, sortien amb moltes ganes de provar-les a la pista, però, al davant, es trobaven un intens equip local que complicava molt les coses als nostres.

S'iniciava un intercanvi de cops que era trencat, gràcies a l'excel·lent actitud defensiva de l'equip, les aturades de Carles sota pals i les transicions ben aprofitades feien decantar-se el marcador abans del descans 8 a 13.

Aleshores, el pas pel vestidor donava uns minuts de treva als jugadors, fatigats de l'entrega mostrada dins del 40x20, i la curta plantilla de la qual disposen aquesta temporada, a la que s'acabaran acostumant si entrenen de manera regular amb compromís i, les circumstàncies climatològiques ho permeten.

Però, de manera idèntica a la setmana passada, els primers instants de la 2a part donaven ales als locals, aquesta vegada gràcies a l'anticipació d'un jugador local en les transicions, feia ajustar-se el marcador. Aquesta vegada, el temps mort no va donar la reacció habitual, i Sant Joan seguia aprofitant la manca de punteria dels nostres en el llançament per arribar als instants finals dominant el marcador.

Però, els nostres van tornar a reaccionar defensivament, però desaprofitaven fins a 3 oportunitats de remuntar en contraatac i permetia al Sant Joan guanyar el partit. Regust amarg a la 2a part, on l'equip no va saber organitzar el seu atac posicional, renunciant a les variants entrenades durant la setmana i mostrades a trams de la 1a part.

Derrota, que ha de servir per fer veure a l'equip que, a 1a Catalana, fer les coses bé no serveix per guanyar el partit, s'ha d'estar encertat en tots els aspectes del joc, i aquest equip és capaç del millor, però, de vegades, també del pitjor.