dilluns, 21 de setembre del 2020

Cròniques cap de setmana 19 i 20 de setembre

 Han passat sis mesos des de els darrers partits, que amb motiu de l'aparició de la Covid 19 van quedar suspesos al març. Aquesta cap de setmana, per fi, i amb totes les mesures de seguretat per evitar nou contagis, alguns dels nostres equips han començat a rodar en aquesta temporada que es preveu complicada.


Ja fa unes setmanes que els nois i noies del club van començar els entrenaments, mantenint unes estrictes normes de seguretat i a l'aire lliure.... Si, a l'aire lliure. Aquest any no només tindrem l'inconvenient de la pandèmia, sinó que a més no podrem fer servir el pavelló, malmès el passat juny pels aiguats. Un fort aiguat va inundar la pista i va malmetre el parquet, que s'haurà de substituir. Malauradament, aquest procés serà llarg, ja que les obres no començaran fins al gener de 2021 i es perllongaran fins al maig de 2021, segons informació de l'ajuntament. 

Per tant durant tot l'any entrenarem a les pistes esportives del Barri Font, i estem encara en tràmits per veure on disputarem els partits.

Sigui com sigui, com sempre, comencem la temporada amb la màxima il·lusió i amb moltes ganes de jugar a l'handbol, i com sempre agraïm als pares i mares, i als nois i noies, la seva confiança per continuar un any mes amb nosaltres.

Anant ja als partits d'aquest cap de setmana, dos es van disputar, cadet i juvenil disputaven partits a Sant Andreu de la Barca i Sabadell, tots dos a porta tancada. Us deixem a continuació les cròniques dels partits

Ferran R.



CH Sant Andreu de la Barca 28 - Cadet masculí 28

Amb les limitacions i condicions que aquest any ens toca patir, el cadet masculí torna a rodar.
 
Un any on a part de la gran lluita que està tenint tothom, l'Esparreguera haurà d'adaptar-se a la situació de no disposar d'un espai tancat per poder realitzar els entrenaments i els partits de lliga, cosa que farà que es redueixin el nombre d'entrenaments.

Bones sensacions a la tornada a l'acció per part del Cadet, es desplaçaven a St. Andreu de la Barca per realitzar el primer partit amistós de la pretemporada. 
Un començament fred per part dels dos equips, es veia clarament la falta de rodatge. Les defenses s'imposaven als atacs, els quals faltos de precisió erraven amb claredat els passes i els llançaments. Els locals agafaven un petit avantatge de tres gols en els primers compassos del partit. Però lluny d'abaixar els braços, amb una bona defensa acompanyada d'una gran porteria, els esparreguerins aconseguien reduir la diferencia i anivellar el resultat. Tocant el final de la primera part, dues errades en atac, posava un 16 - 12 per arribar al final del primer temps. 

La segona part s'iniciava amb més igualtat, els esparreguerins estaven més encertats en atac, amb jugades de dos contra dos, a la part central amb el pivot i a la zona exterior amb els laterals i extrems. La defensa frenava els atacs locals, amb bones ajudes i una forta pressió a les primeres línies. Amb aquesta intensitat defensiva els atacs sortien sols, llançaments exteriors i alguna transició ràpida feien que arribessin al final del partit amb un valuós empat a 28.

Carlos P.






CA Sabadell 19 - Juvenil masculí 31


Després de 6 mesos sense competir, els nois d'en Joan i en Sergi tornen a gaudir del nostre esport en el seu primer partit amistós, a causa de la suspensió dels dos altres programats les setmanes anteriors a causa dels Protocols del Covid-19 a Igualada i Molins de Rei.

Els nostres es presentaven justos d'efectius, a causa de 2 absències en el desplaçament, però amb moltes ganes de treballar a la pista, l'inici del partit era marcat per una constant: llargs atacs dels sabadellencs davant la intensa 3.2.1 plantejada d'inici pels nostres. En atac, curts d'idees al principi, vivien dels gols de Parcerisas des de l'extrem.

Abans del minut 20 de partit, el marcador reflectia un 7 a 6 a favor dels locals, però, un temps mort il·luminava les idees defensives per recuperar la pilota dels nostres, i unes transicions efectives per fi premiaven la bona defensa visitant, arribant així al 7 a 13 en un marcador demolidor al final de la 1a part.

Inici de la 2a part, amb canvi defensiu inclòs, tou per part dels nostres, que aprofitava el lluitador equip de Sabadell per fer un parcial de 4 a 1 en un tres i no res. Aleshores, toc d'atenció a l'equip, que es tornava a posar les piles, i aconseguia ràpides transicions i, algun atac posicional exitós per marxar en el marcador de manera definitiva.

Menció a part mereix les aturades del nostre porter, en Carles, inclosos 6 penals.

Toca treballar, malgrat les condicions adverses que viu l'equip en l'actual temporada, de ben segur els nostres miraran de fer el millor paper possible a 1a Catalana.

Joan O.




3 comentaris:

Unknown ha dit...

Molta sort, a tots els equips. Salut i molta força.

Ferran ha dit...

Gracies!! Ens fara molta falta aquest any tan complicat!!

Carol ha dit...

Mucha salud a todos los equipos que tengáis una buena temporada 💪🏻