Cròniques jornada 7 i 8 de març

Us deixem les cròniques del cap de setmana:

Benjamí mixt 4 - Handbol Gavà 12

Derrota dels petits de la casa contra els gavanencs perdent les 4 parts.

Els nostres es presentaven amb 5 justos al partit, es veia venir que seria un partit dur que s'hauria de lluitar. Començaven la primera part amb ganes i aconseguien mantenir el marcador igualat, però al cap de 5 minuts els de Gavà premeren i aconseguien emportar-se la primera part.

Per part dels nostres, la 2a i 3a part es va desenvolupar amb marxes forçoses, la falta de desmarc en atac ens va deixar amb pocs gols, a la defensa, es va poder apreciar petites pinzellades del que havien estat treballant els nostres, encara així, no fou suficient per guanyar-les.

L'última part, amb els nostres petits ja cansats, va ser la més lluitada, trobaven porteria amb accions individuals, i la defensa, fins als últims minuts va estar prou bé, al final un incansable Handbol Gavà que no va parar de córrer en tot el partit també se la va endur per la mínima.

Ànims als nostres i a seguir treballant per millorar els aspectes atac-defensa.

A.M.

Handbol Sant Llorenç-Sant Feliu 5 - Infantil mixt 45

Partit molt seriós dels nois de Carlos i Joan en el seu desplaçament al camp de l'Handbol Sant Feliu.

El matx va començar amb una defensa 3-3 molt pressionant per part dels esparreguerins, gairebé a mig camp, la qual va ofegar l'atac dels santfeliuencs i els va permetre anotar gols corrent constantment al contraatac.
Les bones aturades d'Alex a la porteria i les penetracions d'Hugo van obrir forat en el marcador molt ràpidament fins a arribar al final de la primera meitat amb un resultat de 0-22 més que favorable pels nostres.

A la represa els locals van saber trobar alguns forats en la nostra defensa i van aconseguir estrenar-se en el marcador. Tot i això els nostres no van afluixar i van continuar amb el ritme anotador de la primera part aprofitant els bons passes a pivot de Sánchez i els excel·lents llançaments de Joan, aquest cop d'extrem. Finalment el partit va acabar amb la victòria dels nostres per 5-45.

C.P.

Cadet 22 - H. Parets 35

El cadet masculí no comença amb bon peu el seu camí per la copa.

Aquest dissabte els nois del Carlos i l'Elsa s'enfrontaven a un rival desconegut aquest any, l'handbol Parets visitava el Castell i ben aviat imposava la seva superioritat en el marcador.

Uns primeres línies amb força i molta velocitat, portaven de corcoll a la defensa local. Tot i que físicament el Parets era superior, els esparreguerins tractaven de frenar-los amb anticipació i ajudes. Si no era el cas, apareixien les figures dels porters que també aportaven el seu granet de sorra.
L'atac era prou àgil, circulació de pilota amb la qual trobaven forats a la defensa 6-0 plantejada pels paretans. D'aquesta manera arribaven al final del primer temps amb el resultat de 14-18.

La segona part no seria igual, el Parets seguia treballant les accions d'u contra u, i quant superaven la defensa local, donaven bones assistències. Per contra, els locals no tenien el ritme de la primera part. No hi havia circulació de pilota, tot eren accions individuals o de dos contra dos com a màxim.
D'aquesta manera l'atac esparreguerí fallava més sovint pilotes fàcils, cosa, que el Parets aprofitava per agafar distància en el marcador, la qual ja no seria recuperable pel cadet local.

Primera derrota en la copa, 22-35.

C.P.

Juvenil 22 - Liceo Francès 23

Derrota dels nois d'en Joan i Carlos, davant el líder del grup, en un partit vibrant.

Els nois, que havien treballat de valent durant la setmana, encaraven un duel importantíssim per la classificació per la següent fase de la competició amb moltes ganes, però coneixedors de la dificultat d'aquest, sortien al partit un pèl acomplexats, i el bon rival, ho aprofitava per marcar distàncies des de l'inici, fins a arribar a un contundent 7 a 12 en el marcador.

Els nostres, a poc a poc anaven entrant al matx, i gràcies a una notable millora defensiva al tram final de la 2a part, ben aprofitada en les transicions defensa – atac, aconseguien empatar, en el darrer segon de la primera part a 12 el partit realitzant un demolidor parcial de 5 a 0,, i deixant-ho tot per disputar a la 2a part i mostrant el potencial del que disposa l'equip.

A la 2a part, l'equip va sortir en tromba, amb una excel·lent defensa, liderada per un pletòric Lucas, i sumant-se unes ajudes exteriors impecables, aconseguien sumar-se al recital d'aturades del nostre porter Carles sota pals.

Però, aquesta vegada l'equip no estava aprofitant al contraatac, i els tècnics avisaven en un temps mort que ho podíem acabar pagant car.

L'equip seguia creixent, i l'entrada de Rubèn i Joel a pista donava una empenta a l'equip en l'atac posicional, però, seguien perdonant llançaments clars davant del bon porter visitant, i això va fer creure al líder, que podien tornar a ficar-se al partit, tot i anar 3 per sota en el marcador.

Aleshores, en els darrers minuts del matx, un Liceo crescut aconseguia empatar el partit gràcies a un desastre d'atac posicional en els darrers minuts del partit, tot i l'esforç dels nostres per evitar-ho, cometien un penal quan faltaven 43 segons per acabar, amb empat en el marcador.

Aleshores, inexplicablement, l'àrbitre permetia una enorme pèrdua de temps als visitants, aconseguint llançar i, anotar el penal quan faltaven 7 segons per acabar, però això no era tot.

Una sacada ràpida de centre, i un Albert decidit a repetir la història del partit d'anada, aconseguia des de 16 m de distància a porteria, anotar un autèntic golàs, que, l'àrbitre anul·lava per cop franc dels visitants... I en aquest darrer llançament, la pilota no va entrar.

Una veritable llàstima, els nostres van realitzar un partit molt seriós, que no van veure reflectit en el marcador. Això els ha de servir per veure que, quan fas les coses bé, de manera ordenada, i aconsegueixes nombroses ocasions clares de cara al gol, no ho pots perdonar, que es pot acabar pagant car davant qualsevol rival, i més, davant els equips capdavanters de la lliga.