dimecres, 4 de març del 2020

Cròniques jornada 29 de febrer - 1 de març


Us deixem aquí les cròniques dels partits del cap de setmana passat:

Benjamí mixt 12 - E. Castelldefels 4

Primera victòria dels nostres benjamins contra Castelldefels guanyant els quatre quarts. 


Partit que ha sigut dominat durant els quatre quarts pels nostres, la primera part ha estat la millor en atac, ja que han estat molt afinat a l'hora de llançar a porteria, entre els jugadors han fet molt bons passes
La segona part ha sigut molt més igualada, els nostres van baixar una mica el rendiment i el contrari es va créixer.

Ja a la terçara part es va igualar encara més però ja a l'última part els nostres van fer un canvi de xip fent que l'últim quart fos el millor del partit fent una defensa increïble i unes jurades entre jugadors molt bones.


Tots nosaltres estem molt contents amb el partit que es va jugar, ja que es va veure moltes fintes, cicle de passes, bots, passes... Molt bons. Esperem que segueixin així!!!


M.P.



Aleví mixt 6 - H. Gavà femení 10

Aquest dissabte es va disputar al Pavelló de El Castell el darrer partit de la primera volta. El rival era el H Gavà femení , un equip que es presentava sense haver perdut ni empatat cap enfrontament abans.

Abans de començar l'enfrontament l'Esparreguera va demanar si es podrien jugar 5 parts, en comptes de les 4 habituals, ja que a la banqueta local es disposaven de 12 jugadors (tot i que només compatibilitzarien les 4 primeres). L'equip visitant va estar d'acord en tot moment i així es va fer.

La primera de les parts va ser espectacular, els nostres van jugar potser la millor part de tot el campionat. Una molt bona defensa, amb ajudes, que impedia els llançaments del rival i unes bones accions ofensives posaven per davant en el marcador als esparreguerins. Tot i que les diferències no eren grans, la iniciativa sempre ens era favorable. Així s'arriba al final amb un resultat de 9 a 7.

A la segona de les parts ens va tornar a passar el que ja és habitual en molts partits. Ens despistem en defensa i som massa individuals en atac. En el moment en què es perden dues o tres pilotes, l'equip es posa nerviós i costa molt mantenir els marcatges, a més a més l'atac no flueix i cadascú intenta anar per lliure. El resultat va ser de 5 a 20.

A les dues darreres parts els nostres es van centrar. La defensa es va tornar a ajustar, fent faltes o ajudes quan era necessari. A més a més, l'atac tornava a funcionar amb bones combinacions, però també amb accions individuals quan era possible. Però l'equip del Gavà ja havia agafat velocitat i totes dues parts van caure del seu costat per un ajustat 10 a 12 i 10 a 13.

A la 5a part, els nostres ja es van relaxar i va servir perquè tots/es poguessin jugar una mica més.

Marcador del partit 6 a 10, però molt contents de la feina d'aquests nois/es.


C.R.


Col·legi Sagrat Cor 37- Infantil mixt 25

Aquest cap de setmana els nostres infantils s'han desplaçat al complicat camp del col·legi Corazonistas de Barcelona.



El partit va començar amb una clara superioritat dels barcelonesos gràcies a una defensa 3-3 molt pressionant la qual els va permetre recuperar algunes pilotes per poder córrer al contraatac.
Tot hi això els nostres seguien lluitant amb uns bons atacs en carrera d'Hugo, els desmarcs sense pilota de Pau i les constants aturades de Joel a porteria.
L'entrada al camp d'uns altres primeres línies va permetre que Parcerisas aquest cop ocupes la posició d'extrem on va poder superar amb facilitat al seu i arribar a 6 metres per finalitzar fàcilment.



A l'inici de la segona part va succeir el mateix que al principi del partit. Els locals van pujar molt la defensa i els nostres jugadors no van saber atacar sense pilota per arribar a porteria i va implicar un augment a la diferència de gols. Finalment els nostres infantils van seguir lluitant en defensa recuperant pilotes i marcant gols ràpids per poder retallar la voluminosa diferencia en el marcador fins a arribar al resultat de 37-25.



Cal destacar que tot i perdre, els nostres nois segueixen millorant i donant passes endavant.


C.P.
H. Tarragona 14 - Juvenil 26


Nova victòria dels nois d'en Joan i en Carlos, que els permet continuar amb les opcions intactes de classificar-se per a la següent fase de la Competició, restant 2 partits per disputar.

El partit, però, no va sortir com tots esperaven. Ja des del primer atac, es va veure un equip sense intencions tàctiques, ni de mirar la porteria contrària, que és la pitjor notícia. Albert agafava les rendes de l'equip, i es jugava el físic a cada atac, de manera equivocada, però no era acompanyat en gairebé cap acció col·lectiva d'atac pels seus companys.

Però, l'equip era sòlid en línies generals en el bloc defensiu (defensa + porteria), i, tot i que de manera ajustada, dominava el marcador en tot moment, arribant al 7 a 11 de la mitja part.

L'equip, conscient que havia de ficar-se les piles si volia marxar mig satisfet de terres Tarragonines, va fer el pas endavant exigit a la mitja part. Ajustant el sistema defensiu al rival, aprofitava algunes transicions per distanciar-se en el marcador, destacant el paper de Nico i Isaac en aquest tram, però recolzat per tot l'equip.

I, en atac, apareixien brots verds, aconseguint algunes situacions còmodes pel llançament, tot i errar bastants llançaments, aconseguia no deixar sol a Albert, que ara sí, anaven tots a una, i tot l'equip va sumar.

Rubén va treure el cap ja al partit, mostrant la feina que realitza als entrenaments però que tant li estava costant transmetre als partits, apareixia un Parcerisas letal al lateral dret, i potser l'única cosa que va faltar va ser trobar situacions de joc amb pivot.

Els tècnics es mostraven decebuts en veure que, la feina realitzada durant els entrenaments, no es veia reflectida en l'equip, però confiats que tornarà a sortir, forma part del procés d'aprenentatge.

Menció especial a, la rigorositat dels nois en complir uns sots objectius marcats per l'equip.

· Deixar al rival en 14 gols (dit i fet, 7 gols rebuts per part).

· Millora els resultats de la 1a volta a la 2a, tret de l'accident patit a Molins de Rei, l'equip està mostrant la millora exigida. Els partits guanyats, han estat amb millor joc i resultat, els que han acabat amb la mateixa diferència en el marcador, s'ha aconseguit deixar al rival en menys gols, insistència constant en les tasques defensives, i el partit perdut vers la Salle Bonanova, va estar competit fins al final, cosa que a la 1a volta no va ser així.

Ara queden 2 autèntiques Finals, seran capaços d'aconseguir complir amb els objectius aquests nois? Vine a comprovar-ho el proper Dissabte 7 de Març, a les 19.00h, rebem al líder Liceo Francès, rival al qual li van trencar la imbatibilitat a casa seva guanyant al darrer segon!

J.O.