dijous, 27 de febrer del 2020

Prèvia jornada 29 de febrer 1 de març


Arriba el cap de setmana i això vol dir que torna la competiciófocalitzada aquesta vegada en dissabte, especialment al matí.
Després del descans del cap de setmana passat, els equips del Consell Esportiu tornen a la competició, mentre que el Cadet descansarà, en espera que comenci la Copa Federació, la setmana vinent. I el Juvenil continuarà la seva lluita particular per aconseguir la classificació per a la segona fase de la competició.
Ho expliquem

Si comencem pels partits de casa, el primer serà el Benjamí, que rebrà a El Castell a l'Esportiu Castelldefels, un bon equip que farà suar als nostres, però que servirà per donar una mica de experiencia als nostres jugadors i jugadores, que s'esforcen setmana darrera setmana a millorar.

Després serà el torn de l'Aleví, que s'enfrontarà també a El Castell a l'Handbol Gavà, en aquest cas el seu equip femení. Els nois i noies estan fent una bona temporada, i cada cop s'ho passen millor, i gaudeixen mes del joc, per han de continuar treballant per acabar de consolidar el seu joc, encara una mica anàrquic.

Ja fora de casa, l'Infantil anirà fins a Barcelona per enfrontar-se al desconegut Sagrat Cor, en aquesta lligueta mixta que s'ha constituït entre els Consells Esportius de Barcelona, Garraf i Baix Llobregat. Un altra oportunitat perquè els nostres mostrin tot el seu potencial. Estan fent una bona temporada, però hi ha marge per la millora i això ho estan mostrant en els entrenaments.

I per acabar el Juvenil viatjarà per tercera (i no la darrera) vegada a terres tarragonines, on s'enfrontarà aquest cop al Tarragona, rival mes assequible en principi que els anteriors. Així i tot, no es poden refiar, no hi ha enemic petit i els nostres han de recuperar la seva millor versió. El seu objectiu, en tot cas, és guanyar per seguir lluitant per la quarta posició, última que dóna accés a la segona fase de la competició.

Com dèiem abans, els Cadets descansaran aquesta setmana, després d'haver acabat la setmana passada la primera fase de la competició, en la que han anat de menys a més, fent bons partits al final de la competició i mostrant una millora notable respecte a l'inici de la temporada. Ara hauran de lluitar a la Copa Federació, on han de continuar millorant sensacions.

Molta sort a tots!!

Com ja és habitual, Prebenjamí descansarà, però volem fer menció del extraordinari esforç que fan els petits de la casa, juntament amb els seus tècnics, Paula, Judith i Toni. S'ho passen d'allò més bé i a la vegada, gaudeixen d'un esport tan maco com l'Handbol.

F.R.