dijous, 6 de febrer del 2020

Prèvia jornada 8 i 9 de febrer


Ja tenim a tocar un nou cap de setmana en el que tindrem de nou l'oportunitat de gaudir de l'Handbol al pavelló!

Molts i molt interessants partits els que ens esperen aquest cap de setmana, ja que tots els equips tenen partit, molt repartit entre dissabte mati i tarda i diumenge.
Ho expliquem:

Començant com sempre pels partits de casa, el primer a jugar serà el Benjamí, que torna a la competició després d'una jornada de descans, i que rebrà al Lycèe Bel Air, un clàssic en els darrers anys. Els nostres joves jugadors i jugadores, una barreja de benjamins i prebenjamins, s'han iniciat tard a la competició enguany, però tenen moltes ganes i es nota que gaudeixen del nostre esport. Segur que s'ho passaran bé i ens oferiran un bon espectacle.

Just després havia de jugar el nostre Infantil, però l'equip rival, l'Arenal de Barcelona no es podrà desplaçar fins a El Castell, de manera que els nostres aprofitaran per fer un amistós entre ells, i d'aquesta manera avançar en la seva preparació per l'exigent competició que estan disputant.

Ja per la tarde, el Juvenil rebrà a La Salle Bonanova, actual segon classificat del grup. Un partit molt complicat que els nostres afronten amb la confiança del bon joc mostrat en els darrers partits i en la seva condició d'invictes a casa. Tanmateix molt hauran de treballar per mantenir la imbatibilitat a El Castell. Una victòria, a més, els hi permetria recuperar la segona plaça de la competició i farien un pas mes en els eu objectiu d'enguany.

Fora de casa, i tornant a dissabte al matí, l'Aleví anirà fins a Barcelona a disputar el seu partit contra el CE BCN Sants, un rival desconegut en aquesta categoria. Els nostres han començat força bé aquesta segona fase, però tenen encara marge de millora, que hauran de mostrar el dissabte si volen portar un bon resultat cap a casa.

I ja per acabar, el diumenge al matí el nostre Cadet viatjarà fins a Martorell per enfrontar-se a l'equip local, un partit complicat. Els nostres estan amb confiança després de dues victòries consecutives, però encara hauran de millorar més i lluitar molt per aconseguir algun punt al difícil camp del nostre veí. Segur, però, que ho donaran tot.

Molta sort a tots els equips!!

Prebenjamí descansarà aquesta setmana

F.R.