dimarts, 11 de febrer del 2020

Cròniques jornada 8 i 9 de febrer

Us deixem a continuació les cròniques de la jornada:

Benjamí mixt 6 - Lycèe Bel Air 10

Partit contra el Lyée Bel Air, al Pavelló aquest dissabte, rival conegut d'altres temporades

En el primer quart es va fer una molt bona defensa i es van aprofitar moltes errades de passe del contrari que vam transformar en gols a favor nostre.
El segon quart va estar molt desastrós, es van cometre molts errors de passes, no van haver-hi quasi oportunitats de llençar a porteria.
El tercer quart, van remuntar, tornat a fer una part similar a la primera. En aquesta part els nostres jugadors van rebre una targeta verda per una bona acció que va tenir l'equip amb el contrari.
Ja l'última part va ser la més igualada on només es van marcar cinc gols entre tots dos equips, es va fer una molt bona defensa en totes bandes.

Estem molt contents amb l'evolució que està tenint l'equip, s'ha de seguir treballant i polint els petits problemes als entrenaments.

M.P.

CE BCN Sants 8 - Aleví mixt 8

Aquest dissabte es desplaçava el nostre equip a Barcelona per jugar, per primera vegada, contra un equip, BCN Sants, que ens era totalment desconegut.

El partit va començar molt bé pels interessos esparreguerins, jugant una primera part molt seriosa, cosa estranya perquè normalment sempre comencem adormits. Però aquest cop no, i ja ben d'hora van mostrar tot el seu potencial, sobretot defensiu, on les ajudes es feien amb molta naturalitat i provocava problemes en els llançaments dels locals. La primera part va acabar amb un favorable 4 a 9.
La segona de les parts va tenir la mateixa dinàmica, bones accions defensives i un atac amb algunes accions combinatives de mèrit. Aquesta també va caure del costat visitant per un clar 6 a 11.
Però tot va canviar a la tercera, es van començar a despistar i sobretot els nostres van començar a patir el cansament propi de tenir només 6 jugadors per jugar. Els llançaments a porteria ens sortien alts o fora i la defensa patia despistes que permetien llançaments clars a les barcelonines.
9 a 3 i tot pendent de la darrera i última.

A la quarta part va tornar a funcionar la defensa, però no així l'atac, tota la bona feina d'interceptar passades o llançaments a porteria es perdia en accions massa precipitades en atac. El partit estava molt igualat, 3 a 3, 3 a 4, 4 a 4, 5 a 5, 6 a 5 i així fins a un 7 a 6 quant faltava un minut. Dues accions, una per cada equip però el marcador no es va moure. Final del partit i empat a punts.

Molt bones sensacions, ara la propera jornada un altre desplaçament, aquest cop contra un Gavà que sempre ha resultat un rival difícil.

C.R.

Infantil mixt Partit amistós

Aquest cap de setmana els nostres infantils van acudir al pavelló municipal per jugar un partit d'entrenament entre ells, ja que el rival d'aquesta jornada no es va poder presentar.

Tots dos equips es van esforçar al màxim per a seguir treballant i millorant en tots els aspectes del joc.
El partit va finalitzar, tot i la igualtat que es va veure sobre la pista, amb un resultat de 33 - 36.
El proper cap de setmana els nostres, es desplaçaran a Barcelona per enfrontar-se al bon rival del BCN-Sants.

C.P.

H. Martorell 50 - Cadet 24

Dura derrota la que pateix el cadet masculí, que frena la bona dinàmica de l'equip.

Diumenge els nois del Carlos i l'Elsa visitaven la pista del segon classificat, el Martorell. Amb la millora que hi havien reflectit en els tres partits anteriors, no s'esperava un resultat tan contundent. El Martorell plantejava la seva defensa sis-zero, amb poca sortida i compacta darrere, que complicava molt l'atac esparreguerí, on la manca de llançament exterior es feia evident. Amb aquesta defensa els atacs visitants s'estavellaven una i una altra vegada en el mur Martorellenc. Aquestes dificultats eren ben aprofitades pels Martorellencs que amb grans contraatacs posaven un parcial de 9 a 1 en els primers compassos del partit. Una vegada passat l'equador de la primera part, els esparreguerins aconseguien trobar porteria amb accions d'encreuament dels laterals, que uns cops finalitzaven els mateixos primeres línies amb llançaments exteriors, i unes altres amb passe als extrems que marcaven gols de qualitat. Al final dels primers trenta minuts la diferencia al marcador ja reflectia la superioritat dels locals.

La segona part era una calcomania de la primera, la poca intensitat i la poca experiència en alguns moments, seguia facilitant la feina dels Martorellencs, que no van afluixar en cap moment. Final, 50-24, dur correctiu que d'haver posat la intensitat dels partits anteriors, s'hagués vist un altre partit.

No passa res, estem creixent com a jugadors i la constància i l'esforç tindrà la seva recompensa.

C.P.

Juvenil 16 - La Salle Bonanova 20

Derrota dels nois d'en Joan i Carlos, després d'una volta sencera sense perdre cap partit, davant un rival molt fort, que disposa de la millor defensa de la lliga, ho expliquem:

El partit es presentava dur, davant un rival que ens va guanyar de 8 el partit d'anada, el 2n classificat, però els nostres tenien reptes pel davant: competir de tu a tu, i millorar el partit d'anada, dit i fet.

Des d'un principi, el rival va marcar les distàncies, amb una defensa ultra contundent, col·lapsava als nostres en atac posicional. Però, la nostra defensa està sent molt sòlida darrerament, i no va ser menys. Si l'equip aconseguia competir, era gràcies a la defensa.

A la mitja part, s'arribava amb un ajustat 8 a 10, i el partit obert, però els tècnics, deien amb claredat, que sense aprofitar les bones accions defensives al contraatac, no aconseguiríem igualar el marcador. Dit i fet, els nostres, amb un fort inici de la 2a part, gràcies a 2 ràpides transicions empataven el partit, i, tenien pilota per ficar-se per davant per 1a vegada, però aleshores, vam errar un llançament en penetració i no es va poder materialitzar. Tot seguit, apareixeria una 3a exclusió, i per tant vermella a Albert, tret diferencial pel nostre atac, que no vam saber capgirar.

Tot hi el definitiu +4 pels barcelonins, el partit va ser dur, dens, disputat i atractiu, potser no visual ja que les defenses van estar molt per sobre dels atacs, però, a l'handbol premia l'actitud i saber fer defensivament parlant.

Només les constants ficades de pota arbitrals, tant per uns com per altres, va tacar el partit, i per moments, va aconseguir destrossar-lo, fallo nostre, hem de saber, des del 1r a l'últim, estar per sobre d'això, de ben segur que els tècnics i jugadors ja estan fent autocrítica!

Com dèiem, hem estat una volta sencera sense perdre, però això només ens ha servit per ficar-nos en la lluita per entrar a la 2a fase, queda moltíssim per poder assolir l'objectiu: l'equip és sòlid en defensa i porteria, ha progressat moltíssim pel que fa a actitud i DISCIPLINA, i això es nota moltíssim als entrenaments.

Ara venen quinze dies molt importants, de ben segur que els nostres estaran a l'altura i tindran les seves opcions de poder ficar-se a la 2a fase, confiança i treball nois!