dijous, 13 de febrer del 2020

Prèvia jornada 15 i 16 de febrer


Torna l'handbol el cap de setmana, però no a El Castell.... Estranya jornada la d'aquest cap de setmana, on tots els partits son fora de casa, de manera que haurem de viatjar si volem gaudir del joc dels nostres nois i noies.
Ho expliquem:

Començant pels partits de dissabte, els primers a jugar seran els nois i noies de l'Aleví, que aniran fins a Gavà per enfrontar-se al bon equip local, un duel molt interessant, en el que els nostres hauran de mantenir el nivell dels darrers partits per obtenir un bon resultat. Això si, han de procurar ser més estables en el seu joc, i estar concentrats durant tot el partit!

Pràcticament ala mateixa hora, l'Infantil s'enfrontarà al CE BCN Sants, en aquesta segona volta amb tants equips nous. Rival desconegut, i segurament complicat pels nois d'en Carlos i Joan, però si mantenen la bona línia de jornades anteriors, segur que seran capaços de competir i passar-ho bé.

Tancarà la matinal de dissabte el Benjamí, que anirà fins a Sant Pere de Ribes, en el que s'ha convertit en un duel clàssic en les darreres temporades. Els nois i noies de Marina i Albert s'estan iniciant en la competició, i ho estan fent a un bon nivell, que segur que millorarà a mesura que vagin disputant més partits.

Ja per la tarde, el Cadet rendirà visita a l'Handbol Esplugues C, una altre rival complicat pels nostres, que hi han treballat tota la setmana per tornar al seu millor nivell, i tractaran de donar la sorpresa o, com a mínim, de fer un bon partit.

Ja en diumenge, i a la tarda, horari poc habitual, el Juvenil jugarà contra CE Molins de Rei B. Després de la derrota de la setmana passada, els nostres no tenen marge, si és que volen obtenir la classificació per la segona fase de la competició. I el rival que tindran davant no ho posarà fàcil, de manera que hauran de mostrar la seva millor versió si volen emportar-se els punts cap a casa.

Molta sort a tots!

Prebenjamí descansarà aquesta setmana