dilluns, 3 de febrer del 2020

Cròniques jornada 1 i 2 de febrer

Gran jornada la que hem viscut aquest cap de setmana passat! Hem tingut de tot, bon joc, bons partits, emoció...i per sobre de tot, ho hem passat molt , i hem gaudit molt amb els partits de els nostres nois i noies!!
Ho expliquem

H. Sant Andreu de la Barca 6 - Aleví mixt 10

Dissabte al matí a Sant Andreu de la Barca es tornaven a enfrontar aquests dos equips que ja són vells coneguts aquesta temporada.

El partit era a les 13.00, però tot i l'hora, els esparreguerins van començar una mica adormits. La primera de les parts va ser una mica fluixa en defensa, amb poca mobilitat en atac i despistes que provocaven que els de Sant Andreu poguessin marcar i dur la iniciativa en el marcador. Així es va arribar al final amb un marcador de 13 a 11.
Però els nostres ens tenien reservada una sorpresa, i va ser el gran joc que van desenvolupar a la resta de les parts. La defensa es va ajustar, van començar a córrer i a combinar i no van donar opcions al rival. Es va veure un gran joc, dinàmic, amb intenció ofensiva i amb intel·ligència defensiva. Va ser potser un dels millors partits d'aquesta temporada.

Marcador 7 a 12, 4 a 12 i 7 a 15 i els nostres que continuen invictes en aquesta segona fase.

Segui així nois/es!!!!

C.R.

H. Castellbisbal 9 - Infantil mixt 21

Merescuda victòria dels nois de Carlos i Joan a la pista del ja conegut Castellbisbal, contra els que s'han enfrontat en diverses ocasions durant aquest any.

El matx va començar amb molta igualtat en el marcador arran dels nombrosos errors de cara a porteria dels nostres. Encara així aconseguien estar una mica per sobre gràcies a la intensitat defensiva que els va permetre córrer ràpidament al contraatac i situar-se a més de 2 gols.
L'entrada al camp de Parcerisas al minut 15 va ser un revulsiu per als esparreguerins, que els va permetre trobar moltes penetracions a banda i més fluïdesa en el joc estàtic per marxar al descans amb una bona diferència de gols.
A la represa els nostres van posar una marxa més en defensa i Pau va aprofitar les bones passades de contraatac de tot l'equip per seguir eixamplant el resultat i arribar a un merescut 9 - 21.
Cal destacar la bona actuació de Joel a la porteria i les bones accions d'Hugo i Parcerisas en les zones laterals.

La setmana vinent ens visitarà l'Arenal Llevant un rival fins ara desconegut pels nostres infantils.

C.P.

Cadet 27 - Sant Llorenç-Sant Feliu 26

Segona victòria consecutiva del Cadet, ara davant de l'Handbol St. Llorenç de Sant Feliu.

Els locals començaven amb bona empenta i moltes ganes de demostrar que la victòria del cap de setmana passat no va ser un miratge. Amb aquesta empenta, la defensa local no deixava gaires forats, tot i que era molt oberta les ajudes entre companys era continua, així aconseguien frenar l'atac del Sant Llorenç. Aquesta bona defensa, que era reforçada per l'actuació de la porteria, animava l'atac, que després de treballar- ho amb cura, buscant l'esquena de l'avançat, localitzant espais darrere dels laterals, trobaven unes vegades al pivot i altres eren els mateixos primeres línies que s'aprofitaven per marcar gol. Amb aquesta intensitat l'Esparreguera agafava distància en el marcador, la màxima diferència aconseguida fins ara pels esparreguerins, 18-13.

Amb la idea de no relaxar-se, els esparreguerins començaven la segona part amb les mateixes ganes. Els visitants canviaven la defensa, a una 6-0, buscant un punt d'inflexió i poder remuntar el partit. Els locals mantenien el nivell defensiu, amb el qual dissimulaven les dificultats que trobaven en atac, ja que amb la defensa tancada dels Santfeliuencs era, posava en evidència la manca de llançament exterior dels esparreguerins. Amb aquest canvi defensiu, la diferència entre tots dos anava minvant, encara que tan a poc a poc que fins als últims minuts no havia baixat de dos gols. Arribat a aquest punt, els visitants premien l'accelerador i aconseguien reduir la diferencia a un gol, però no va ser prou per capgirar el marcador.

Una victòria novament treballada i merescuda per un grup que a poc a poc va trobant el camí que porta a la millora. Pròxim partit a Martorell, un rival fort que posarà a prova la resistència d'aquest equip. Felicitats nois!!!!

C.P.

CH Martorell 25 - Juvenil 25

Bon partit dels nois de Joan i Carlos contra el fort rival de Martorell.
Els nostres juvenils es desplaçaven aquest cop a la pista del tercer classificat.

El partit va començar amb moltes imprecisions en atac per part dels dos equips, ja que la contundència de les dues defenses no permetia arribar a porteria. Tot i això, els visitants aconseguien obrir forat en el marcador amb 3 gols seguits gràcies a les bones combinacions entre la primera línia i el nostre pivot Nico.
Amb un temps mort per part dels esparreguerins i seguidament pèrdua de pilota i una aturada de Carles acabava la primera part amb un resultat més que favorable pels nostres de 12-16.

A la represa els nostres van continuar amb molta intensitat defensiva però amb poca fluïdesa en atac, encara així els martorellencs no podien retallar diferències, ja que els bons 1 vs 1 d'Albert i el llançament exterior de Zinedine i Pau no ho van permetre.

A l'últim tram de partit, els nostres jugadors no van saber gestionar correctament la renda de fins a 4 gols de la qual disposaven. Amb unes pèrdues "ximples" de pilota i mals passes a pivot, no van poder aturar la remuntada del Martorell que, quan faltaven 2 minuts, ja havia posat l'empat en el marcador.

Finalment, un gol d'Albert i un gol ràpid dels locals, van sumar el 25 - 25, empat agredolç després d'haver controlat gairebé tot el partit.

S'ha de felicitar a l'equip per l'extraordinari partit en defensa però tot així la remuntada final ens ha de servir com advertència de què mai s'ha de perdre la concentració.

La setmana vinent ens visita la Salle Bonanova, partit importantíssim per a la lluita pel top 4.
Per acabar cal destacar l'excel·lent partit de Parcerisas en defensa i les aturades de Carles a la porteria que com sempre ha estat pletòric.