dijous, 30 de gener del 2020

Prèvia jornada 1 i 2 de febrer


Ja tenim a tocar el cap de setmana i torna l'Handbol, aquesta setmana amb la majoria de partits fora de casa.

Només un partit a casa, en dissabte, que enfrontarà al nostre Cadet amb l'Handbol Sant Llorenç-Sant Feliu. 
Després de les bones sensacions de la setmana passada, els nostres estan plens de força i buscaran fer un bon resultat davant de l'afició local. Sens dubte serà un bon partit, no us el podeu perdre!!

Ja fora de casa, també en dissabte, l'Infantil anirà fins a Castellbisbal per enfrontar-se a l'equip local. Un partit sens dubte complicat i, tot i que els nostres estan fent una bona temporada i el seu nivell de joc millora dia a dia, segur que no serà fàcil emportar-se capa a casa un bon resultat.

El darrer partit de la matinal del dissabte enfrontarà al nostre Aleví amb el CH. San Andreu de la Barca. Un altre partit típic, amb rivals que ja és coneixen i que acostuma a ser bastant disputat. Els nois i noies del nostre equip també estan fent una bona competició, tot i mostrar-se irregulars en alguns moments, però sortiran a la pista rival a donar-ho tot.

I el darrer partit del cap de setmana serà el del nostre Juvenil, en aquest cas en diumenge. Martorell serà el rival, i està en disputa la segona plaça de la classificació. Els nostres porten una molt bona dinàmica en els darrers partits, però el Martorell es un equip complicat i els nois d'en Joan i Carlos hauran d'ensenyar la seva millor versió si volen seguir lluitant per les places capdavanteres.

Molta sort a tots els equips!!

Prebenjami Benjami descansen aquesta setmana

F.R.