dijous, 22 de novembre del 2018

Prèvia jornada 24 i 25 de novembre

Ja tenim a tocar el cap de setmana i tornarem a gaudir de l'Handbol.

Amb tots els equips ja en competició oficial, aquest cap de setmana tindrem dos partits a casa i dos a fora. També és previst l'acte de presentació dels equips per la temporada 2018/2019, que tindrà lloc al pavelló de El Castell el dissabte vinent.

Començarem ben d'hora el dissabte, amb l'enfrontament entre el nostre Benjamí mixt i el C.H. Sant Andreu de la Barca, al pavelló. Després del bon inici de competició dels nois i noies de la Marina i en Nico, tindran una nova oportunitat de gaudir de la competició davant d'un rival que de ben segur no posarà facilitats.

Una mica més tard, i també al pavelló, el Cadet masculí rebrà l'Handbol Ègara, líder invicte de la competició i un rival complicadíssim pels nostres, que estan fent un inici de temporada força irregular. Esperem veure un bon partit i que els nostres puguin posar en dificultats al rival.

Pel que fa als partits fora de casa, el primer a disputar el seu serà el Infantil, que viatjarà fins a Cornella per enfrontar-se a l'equip local, en el que serà un altre partit complicat pels nostres, que han demostrat aquest any una bona millora respecte a l'anterior però que encara han de polir alguns aspectes del joc.

I el darrer en disputar el seu partit serà l'Aleví, que tindrà coma rival al C.E. Molins de Rei "Blanc", també líder del seu grup. Els d'en Joan i Carlos també amb començat la competició d'una manera una mica irregular aquest any, però segur que es creixen el dissabte.

I tal i com deiem abans, aprofitarem el dissabte per a fer la presentació dels equips per aquesta temporada. L'acte començarà a les 10 al pavelló de El Castell i consistirà en una presentació dels jugadors de cada equip. En acabar el nostre president, en Cesar Carrera, ens dirigirà unes paraules.

No falteu, us hi esperem!!

Prebenjamí mixt i Cadet femení descansen aquesta setmana