dimarts, 20 de novembre del 2018

Crònica jornada 17 i 18 de novembre

Tres eren els partits d'aquest cap de setmana i, tot i que els nois i noies dels diferents equips van fer bons partits en general, cap va acabar en victòria. Un empat i dues derrotes és el balanç del cap de setmana, on cal destacar l'estrena del Benjamí en competició oficial i l'inici de la segona volta de la competició pels nois i noies dels dos cadets.

Ho expliquem

Benjamí mixt   8   -   H. Sant Llorenç-Sant Feliu   8

El Benjamí Mixt ha empatat amb el Sant Llorenç. Els jugadors han fet una primera part amb moltes errades a l'hora d'atacar però la defensa, tot i haver algunes errades, ha sigut molt bona.
La segona part l'atac ha millorat molt, la defensa ha tingut molts encerts robant algunes pilotes i acabant amb xuts a porteria.
A la tercera part els jugadors es van adormir i van fer molts errors tant a l'hora d'atacar com a la de defensar.
L'última part ha sigut molt bona, tot i que no han estat molt encertats de cara a porteria.
Bon balanç en aquest el primer partit de competició oficial d'aquest jove equip, que ha d'anar a més a mesura que avanci el campionat.

Cadet femení   26   -   H. Sant Quirze "A"   37

Aquest cap de setmana el Cadet femení ha rebut la visita del líder, l'H. Sant Quirze, que de moment compta els seus partits per victòries. Les noies del nostre cadet van sortir amb moltes ganes i van jugar la primera part a un gran nivell on demostraven que quan volen, ho poden fer. Gràcies a una bona defensa en 5:1 dificultaven l'atac visitant tot i que gràcies al seu bon joc aconseguien trobar al seu pivot que va ser un mal de cap per l'Esparreguera. En atac les noies d'en Sergi Gibert van fer una de les millors primeres parts d'aquest any i aconseguien superar l'oberta defensa en 3:2:1 del Sant Quirze arribant a la mitja part amb un ajustat marcador 16-19.
A la represa un seguit d'imprecisions en atac, unes rigoroses exclusions i el cansament físic, feien que el Sant Quirze augmentés el seu avantatge en el marcador i fes impossible la remuntada, arribant a un marcador final de 26-37. Un resultat massa abultat pel joc demostrat.

H. Banyoles blau   39    -   Cadet masculí   32

Derrota del Cadet masculí en l'inici de la segona volta, els esparreguerins es desplaçaven a Banyoles, en els primers minuts del partit, les copioses errades en atac, on ni tan sols arribaven a llançar a porteria feia impossible mantenir el ritme del Banyoles. Tot i això, els locals no acabaven de marxar en el partit. Així al minut 15 de la primera part un empat a 9 lluïa al marcador. La defensa de l'handbol Esparreguera no acabava de frenar la primera línia local, i amb tres pilotes perdudes més, els banyolins agafaven un avantatge de 4 gols, per arribar al final del primer temps amb el resultat de 20-16.
El segon temps no va canviar gaire, tot i que no es perdien tantes pilotes, la defensa seguia patín per frenar l'atacat del Banyoles. L'estira-i-arronsa al marcador era continu, però les pèrdues i llançaments errats feia creixa la diferència, amb parcials de 4-2 i 3-0 arribava l'equador de la segona part amb el marcador de 31 - 22. Arribats aquest punt, els esparreguerins van ajustar la defensa pressionant molt amunt a la primera línia local, i aprofitant els robatoris de pilota van realitzar un parcial de 2-6, obligant al Banyoles demanar un temps mort. Un temps mort que va tenir el seu efecte, l'equip local es va refer, juntament amb les errades de llançament als minuts finals va fer que la diferencia fos insalvable. Final 39-32, on les defenses no van estar gaire afortunades. S'ha de treballar molt les errades no forçades per poder ser més competitiu.