dijous, 15 de novembre del 2018

Prèvia jornada 17 i 18 de novembre

S'acosta el cap de setmana i torna l'handbol a Esparreguera. Els nostres nois i noies ja tenen ganes de gaudir del seu esport preferit, i tot i que alguns equips descansen aquesta setmana, molts d'ells ho podran fer.

Començarem com sempre el dissabte mati amb els petits; el Benjamí mixt d'en Marina i Nico s'estrena per fi en competició oficial, i ho farà a El Castell contra l'Handbol Sant Llorenç-Sant Feliu, un bon equipo per començar, que els farà treballar de valent per obtenir un bon resultat. Segur que ho donaran tot a la pista.
Us deixem a continuació l'enllaç amb el calendari de competició del nostre Benjamí.

https://cebllob.playoffinformatica.com/CompeticioResultatsCalendariWeb.php?accio=accio_competicio_publica_resultats&idGrup=166&idTemporada=3&apartat=calendari

A continuació serà el torn del Cadet femení, que comença amb aquest partit la segona volta d'aquesta fase de competició, i s'enfrontarà a l'Handbol Sant Quirze, líder de la competició i un equip que no posarà les coses fàcils a les nostres noies. En tot cas, les nostres tractaran de recuperar sensacions i fer un bon partit davant del seu públic.

I el darrer partit del cap de setmana enfrontarà, ja a la tarda, al Cadet masculí contra Handbol Banyoles, en el que serà el segon llarg desplaçament seguit fins a les terres gironines. També els nois d'en Carlos i Elsa comencen la segona volta de la competició. En el partit a casa es van veure àmpliament derrotats pels gironins, però segur que en aquest partit voldran ser més competitius i, si és possible, obtenir un bon resultat.

Aquesta setmana descansen Prebenjamí, Aleví i Infantil.

No deixi que t'ho expliquen!! Vine a gaudir-ho!!