dimarts, 13 de novembre del 2018

Cròniques jornada 10 i 11 de novembre

Jornada força desigual quant a joc dels nostres equips, que no han fet els seus millors partits, tres derrotes i una victòria fan el balanç quant a resultats, i la sensació que hem de seguir treballant, hi ha camí encara per fer. Ho expliquem

H. Santpedor 10 -  Aleví mixt 6

Mal partit dels nois de Joan i Carlos, aquesta vegada en el seu desplaçament al camp del Santpedor.
L'equip es presentava al partit després d'una bona feina realitzada als entrenaments, però l'apatia mostrada a les 2 primeres parts impossibilitava qualsevol reflex de la feina feta als entrenaments. Res a dir, les 2 primeres parts l'equip local va ser superior.
A la 3era part es va veure una millora en el joc, però massa desajustos defensius per poder guanyar la part.
A la 4a part, tard per poder treure un resultat positiu del partit, es va veure la millor cara dels nostres, guanyant bé el parcial.
Tot i no fer un bon partit, es van tenir nombroses opcions de cara a porteria contrària que els porters locals van aturar amb facilitat, som optimistes i creiem que l'equip seguirà creixent, un motiu més és veure que podem competir tot i no fer un bon partit en aquesta nova categoria que estem disputant per primera vegada a la història del nostre club.

Infantil mixt 18 -  H. Esplugues 19

Partit molt intens el que es va poder veure dissabte al matí al Pavelló El Castell.

L'equip esparreguerí no va jugar especialment bé en defensa, només al final del matx es van posar una mica les piles, i això va provocar que l'equip visitant pogués anar perforant la porteria local durant totes les parts.
Les diferències mai van ser superior als tres gols, de fet a la mitja part el marcador era de 9 a 11.
 A la represa el joc no va canviar, defensa tova dels locals que contrarestava amb alguna acció ofensiva encertada i amb les errades del contrari. Quan ja s'arribava al final del partit, i quan la tònica no semblava que anés a canviar, la tensió va arribar i la bona defensa a la qual ens tenen acostumats va aparèixer i això va provocar que el marcador s'escurces tant que s'arriba als últims 20' amb pilota per empatar a 19.
Però cap de les accions ofensives té èxit i s'acaba el partit amb el marcador final de 18 a 19. Derrota trista pels nois de Cecilio i Albert, que havien protagonitzat uns últims partits força interessants.

Cadet Femení 19 - C.H. Ràpid Cornella  27

Aquest cap de setmana l'equip cadet femení ha rebut la visita del CH.Ràpid Cornellà, un equip amb qui ja ens haviem enfrontat en altres ocasions amb resultats adversos.
Aquest cop no ha estat diferent, un parcial de 1-6 en els primers minuts feia preveure una victòria fàcil del Cornellà. Tot i oferir una acceptable defensa, que dificultava l'atac en estàtic de l'equip visitant, les Esparreguerines cometien moltes errades i imprecisions en atac que aprofitava l'equip rival per efectuar contraatacs que acabaven en gol, arribant a la mitja part amb un 8-14 al marcador.
A la represa va continuar la mateixa tònica i l'atac no millorava cosa que feia que a poc a poc el marcador s'anés ampliant fins al 19-27 final.

C.H. Bordils verd   24   -   Cadet masculí   52

Llarg desplaçament a Bordils, per acabar amb la primera volta d'aquesta primera fase.
El Cadet masculí s'enfrontava al Bordils verd, ja de bon inici la defensa 5-1 dels esparreguerins era superior a l'atac dels locals que permetia recuperar pilotes i pujar rapidament al contraatac.
A l'equador de la primera part ja era clara la superioritat 6-11 a favor de l'Esparreguera. Aquesta diferència seguia augmentant fins a arribar al final dels primers trenta minuts amb una clara avantatge de 13 gols, 12-25.
A la segona part el guió no va canviar res, una clara superioritat de la defensa visitant provocava parcials de 0-5 durant molts minuts del partit, així l'avantatge en el marcador anava pujant fins a arribar al 24-52 final. Una jornada on s'ha vist que encara s'ha de millorar alguns aspectes de la defensa, i on els nois del Carlos i l'Elsa s'han donat un festí golejador que poques vegades es veuran en aquesta categoria.