dilluns, 26 de novembre del 2018

Cròniques jornada 24 i 25 de novembre

Acabada la jornada del cap de setmana, és hora de fer balanç.

Quatre són els partits que hem disputat el cap de setmana passat, i hem vist bons partits, amb resultats desiguals, amb el Benjamí i l'Infantil guanyan els seus partits i derrotes de l'Aleví i el Cadet masculí. Ho expliquem:

Benjamí mixt   12  -  H. Sant Andreu de la Barca   4

Primera victòria dels benjamins dissabte al matí envers Sant Andreu de la Barca.
A la primera part van fer una defensa molt bona, l'atac va ser més flux però així i tot va ser bo. La segona part l'atac va millorar molt però es van fallar molts tirs a porteria, al contrari que la defensa que va ser molt bona i van robar moltes pilotes, aquestes van acabar en gol.
La tercera part va ser la més fluixa de totes, van haver molts errors defensius però igualment es va guanyar la part. L'última part va ser bona en defensa i en atac.
En el partit s'han vist accions molt bones, els jugadors han buscat sempre un pase més, fent que tots els jugadors fessin un gol.

C.E. Molins de Rei   10  -  Aleví mixt   6

Nova derrota dels nois i noies d'en Joan i Carlos, aquesta vegada davant un fort Molins de Rei, molt més eficaç en el llançament i en el desmarc.
L'equip va sortir endollat, i va fer una gran 1a part, aconseguint guanyar-la d'un gol amb patiment, però sent superiors, l'equip local va apretar el marcador en els darrers minuts.
La 2a part va ser molt decebedora, va haver-hi manca de desmarcs i de transicions defensa – atac, i es va perdre de manera molt clara.
La 3a i 4a part l'equip va aconseguir tornar a competir, però els desajustos defensius individuals, l'excessiva pèrdua de passada / recepció en els contraatacs, i la incapacitat visitant per anotar gols tot i aconseguir moltíssimes ocasions davant del porter local, van fer impossible treure un bon resultat d'aquestes parts.
Creiem que necessitem paciència i confiança, anem introduint conceptes nous per als jugadors i ens costa reflectir-ho als partits. Segur que amb una mica més de concentració i esforç acabarà sortint. La setmana vinent, més i millor!

C.H. Ràpid Cornella   24  -  Infantil mixt   28

Partit força intens el que es va poder veure dissabte al matí al Pavelló de Sant Ildefons de Cornellà entre dos equips que ja s'havien vist les cares a la pretemporada.
El partit va començar de cara per l'equip esparreguerí que a la primera part es va situar amb tres gols d'avantatge en acabar la primera part. Les accions ofensives eren força fluides, però la defensa, tova en alguns aspectes van fer, que juntament amb algunes decisions arbitrals més que dubtoses (fins a 5 penals) s'arribés al descans amb un marcador d'empat a 15.
A la represa, la tònica va ser la mateixa, s'aconseguia marcar amb relativa facilitat, però la defensa costava, amb un equip rival que a força d'insistir en les penetracions aconseguia foradar la porteria visitant. Només a la darrera part es va veure tot el potencial dels nostres, la defensa es va tancar i les contínues accions ofensives seguien augmentant el marcador. Resultat final 24 a 28 i primera victòria de la temporada. Seguim treballant!!!

Cadet masculí   22 -  H. Ègara  47

L'Ègara evita que el cadet masculí posi la cirereta a un gran matí en el dia de la presentació del Club. Des del minut u, ja es va veure que la visita del líder seria una jornada dura pels esparreguerins. Una forta defensa 6-0, I un gran atac col·lectiu posava un clar 1-6 a favor de L'Ègara al minut cinc. Tot i que la defensa rival posava de la seva part, l'equip del Carlos i l'Elsa perdia moltes pilotes en atac. En canvi, el joc senzill i efectiu de L'Ègara en atac desmuntava la defensa local i feia augmentar la diferència entre tots dos. Al final dels primers trenta minuts el marcador era de 9-25.
A la represa del partit els visitants no afluixaven el ritme i la diferencia seguia augmentant. Després d'un temps mort amb canvi de sistema defensiu, l'equip local ha revifat una mica, però l'alt nivell de l'Ègara ha seguit marcant la diferència. Final 22-47, un fort correctiu que deixa clar que s'ha de seguir treballant per millorar.

Com a nota a destacar, vam aprofitar el dissabte per a fer la presentaciò del Club. Estem preparant un resum que us oferirem en els propers dies.