divendres, 30 de novembre del 2018

Prèvia jornada 1 i 2 de desembre

Ja tenim un altre cap de setmana ple de partits, i de nou tornarem a gaudir de l'Handbol, abans del llarg descans, ja que la setmana propera no hi ha partits amb motiu del pont. I a més dels partits, el nostre Benjamí mixt es desplaçarà fins s Sant Vicenç dels Horts amb motiu del Torneig Interescolar Ivascular, que se celebra el diumenge vinent. Ho expliquem:

Començarem el dissabte a El Castell amb el nostre Aleví, que s'enfrontara al C.H. Sant Esteve "B", en el derbi del Baix Llobregat Nord, un partit ja clàssic en aquestes categories. Els nois i noies d'en Joan i Carlos buscaran un bon resultat i continuar amb la línia ascendent de joc.

Just després serà el torn de l'Infantil mixt, que tractarà, davant del C.H. Gavà de repetir victòria. Els nostres estan amb bones sensacions i millorant dia a dia el seu nivell, segur que veurem un altre bon partit.

I per acabar la matinal d'Handbol a casa, el Cadet masculí rebrà al H. Esplugues un rival a priori mes assequible que el de la setmana anterior. Però els nostres no es poden confiar, hauran de jugar a un bon nivell, si volen obtenir un bon resultat.

Ja lluny de El Castell, però també el dissabte al matí, el nostre Benjamí mixt anirà fins a Castelldefels per enfrontar-se a l'equip local. Els nostres han començat força bé la competició i tindrà que esforçar-se molt per continuar sent competitius.

I el darrer dels partits oficials del cap de setmana serà també dissabte al matí, en aquest cas a Argentona, on el Cadet femení haurà de repetir el bon partit de la setmana passada per tal d'aconseguir un resultat positiu davant del complicat equip local.

Per acabar el cap de setmana, com ja hem comentat, el nostre Benjamí mixt participara el diumenge al matí en el Torneig que organitza conjuntament l'Handbol Sant Vicenç i Intervascular, una trobada d'Handbol, hàbits alimentaries i salut.

No t'ho perdis!! T'esperem!!