dilluns, 26 de febrer del 2018

Cròniques 24 i 25 de febrer

Un altre cap de setmana amb alts i baixos, sis partits oficials que es van repartir amb 3 victòries i 3 derrotes, i on també va destacar l'amistós que van disputar els nostres equips Benjamí i Aleví, ja que el primer descansava i el segon va veure ajornat el seu partit.

Benjamí Mixt - Aleví Mixt

Partit amistós el que van celebrar els nostres equips Aleví i Benjamí, on el menys important era el resultat, si no passar-ho bé i practicar allò que estan aprenent als entrenaments. Fins a 18 jugadores és van aplegar al pavelló de El Casell i es va poder veure bon joc i bons detalls tècnics per part de tothom. Una jornada per gaudir de l'handbol en família.

Handbol Claret 31 - Infantil Mixt 20

Partit disputat una vegada més a una pista exterior, en males condicions i mides més petites del que diu el reglament.
Els nostres nois es desplaçaven molt minvats, només 7 jugadors, 2 d'ells acabats de arribar de les colònies als Pirineus, i és que encara esperem més compromís del demostrat en general els caps de setmana. A més a més, les lesions estan glopejant a l'equip, i després d'una inoportuna lesió a un entrenament d'en Rubèn, aquesta vegada, l'Albert al minut 1 de partit, va caure malament i es va lesionar, així que els nostres havien de disputar el partit amb 1 menys.
Però, l'entrenador local, igual que en el partit a casa nostre davant l'Handbol Ribes, va decidir jugar ells també amb un jugador menys per igualar les condicions, gest que l'honra i des del club volem agrair profundament.
El partit va canviar radicalment, els nostres volien plantejar un partit amb defensa individual a tot el camp per les condicions de la pista sobretot, però van haver de defensar 5-0 de manera forçada, defensa MAI entrenada, que els nostres es van esforçar de valent per tirar-ho endavant.
Va fallar la contundència defensiva, i algun desajust per profunditzar massa quan la pilota no estava a la zona, però per ser la primera vegada, prou contents vam sortir!
En atac, l'esperat, moltes dificultats per atacar la defensa tan tancada local, però aquesta vegada quan vam aconseguir fluïdesa en la circulació de la pilota, vam trobar forats, destacant els primers gols d'en Mateo, recentment incorporat i que comença a oferir coses "xules" a l'equip!

Cadet femení 28 - C.H. Montbui 26

Aquest cap de setmana el Cadet femení s'enfrontava al C.H. Montbui, un partit força important a nivell classificatori. Les esparreguerines han sortit a la pista molt concentrades coneixedores de la importància d'aquests punts i ràpidament s'han posat per davant en el marcador. L'equip visitant presentava una defensa 3:2:1 poc profunda però força vulnerable, cosa que han aprofitat les nostres laterals per penetrar sense gaires dificultats i anar sumant gols en el marcador. L'atac de les noies del Montbui passava tot pels 1 contra 1 de la seva central que ràpidament s'ha pogut controlar i feien més difícil l'atac visitant i d'aquesta manera s'arribava al descans amb un avantatge de 4 gols. A la segona part les noies del Montbui han pressionat una mica més i a poc a poc s'anaven acostant al marcador, però una ràpida reacció de l'equip local feia que s'ampliés fins a 6 gols la diferència en el marcador i quan tot semblava decidit, una davallada en el joc de les noies Esparreguerines feien que l'equip visitant reduís avantatge i jugués molt motivat en els últims minuts arribant inclús a posar-se a un gol de la remuntada però les noies d'en Sergi Gibert no van perdre la concentració i van poder anotar gol en el darrer atac acabant amb una merescuda victòria per 28-26, resultat que les situa en quarta posició a la classificació.

Handbol Cooperativa Sant Boi "B" 28 - Cadet masculí 33

El Cadet 2003 visitava la sempre difícil pista de l'handbol Cooperativa. Un inici, que per desgràcia ja comença a ser molt habitual, fred i sense intensitat propiciava un estira-i-arronsa entre els dos equips, on l'atac superava clarament les defenses. Un primer parcial de 5-5, era un clar senyal que el partit seria igualat. Arribat a aquest punt, l'handbol Cooperativa va pujar la intensitat en defensa i passa a passa, posava distancia en el marcador, un atac sense continuïtat i una defensa molt apàtica eren incapaces de frenar l'atac santboienc. La defensa visitant no rutllava com havia de fer-ho, uns forats al centre permetia les combinacions amb el pivot atacant que acabaven amb ocasions clares pels locals. Així arribem a la final dels primers trenta minuts amb un clar 18-11 a favor de l'handbol Cooperativa. A la represa del partit un canvi de peça al centre de la defensa esparreguerina, més intensitat en les accions defensives i unes transicions defensa-atac, feien que la diferencia al marcador anés baixant. Gol a gol, els nois del Carlos i l'Elsa s'apropaven als locals amb accions de qualitat i amb una empenta que no havia existit al primer període. Un fabulós segon temps realitzat pels visitants confirmava la remuntada al Pau Gasol de St. Boi. Final 28-33, un parcial de 10-22 a la segona part, demostra que aquest equip té molt de caràcters, a veure si són capaços de treure'l des del minut 1. Toca seguir treballant.

La Salle Bonanova Atlètic 27 - Cadet masculí 2002 19

Partit perdut en la sortida d'aquest dissabte. Renyit i treballat de principi a fi, el resultat no reflecteix la bona feina dels nostres nois. Si ve han tingut errades de xut i manca de coordinació en els atacs dels primers minuts, no han afluixat i han trenat molt bones jugades, posant-li ben difícil el partit als locals.
Un arbitratge tou al principi i molt permissiu amb els locals durant tot el partit, no ens ha ajudat i hem pagat els rifi-rafe amb l'expulsió d'un dels nostres; però no s'han rendit i han lluitat fins al final. Han perdut el partit però han deixat molt bones sensacions com jugadors i persones, estan madurant i cada cop els resulta més fàcil plasmar a pista el que aprenen als entrenaments. Força i a seguir treballant!!!

Sènior 27 - B.M. Pau Casals "B" 22

Aquest cap de setmana el nostre equip sènior masculí ha jugat dos partits amb resultats dispars. El divendres s'enfrontava davant el Pau Casals, equip situat a la part baixa de la taula. Des de els primers moments l'equip esparreguerí ja es va posar per davant i superava amb facilitat la defensa 5:1 presentada per l'equip visitant. A poc a poc i sense fer un joc brillant l'equip local anava agafant avantatge en el marcador, un avantatge que no va deixar escapar en cap moment, arribant al 27-22 final.

Sènior 18 - C.H. Sant Joan Despí "C" 32

Diumenge tornava a jugar el sènior masculí, aquest cop contra el Sant Joan Despí "C", un jove equip molt ràpid i intens que presentava una defensa 3:2:1 força oberta que l'equip local no va trobar la manera de superar. Tot i l'aparent superioritat física i qualitativa de l'equip visitant, els nois entrenats per Sergi Gibert anaven aguantant el partit i arribaven al descans amb un resultat desfavorable de 4 gols. A la represa es va continuar atacant sense èxit i a poc a poc, gràcies a ràpids contraatacs l'equip visitant ampliava la diferència en el marcador i deixava pràcticament sentenciat l'encontre. Un cop més l'equip esparreguerí sense canvis a la primera línia acusava la falta de forma física i arribava molt minvat als últims minuts del partit. Al final un 18-32, una severa derrota davant un dels millors equips del grup que ha de servir per seguir treballant.