dimecres, 21 de febrer del 2018

Prèvia jornada 24 i 25 de febrer

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Un altre cap de setmana amb horaris atípics, ja que començarem la competició en divendres, degut als ajornaments del cap de setmana de carnestoltes.

Començarà el Sènior - que aquest cap de setmana té dos partits - el divendres a la nit, enfrontant-se al B.M. Pau Casals "B", un partit en principi més assequible que els anteriors que ha disputat.

Ja en dissabte, l'Aleví mixt ha vist ajornat el seu partit contra el C.H. Ribes Escola Les Parellades, de manera que disputarà un partit amistós amb el nostre Benjamí mixt, que aquesta setmana descansava.

L'Infantil mixt es desplaçarà a Barcelona, on s'enfrontarà a l'Handbol Claret, amb la intenció de recuperar el bon joc de partits anteriors.

També a Barcelona viatjarà el Cadet masculí 2002, en aquest cas per jugar enfront de La Salle Bonanova Atlètic, un partit complicat en el qual els nois de Mayka i Aurora buscaran continuar amb la línia ascendent de joc.

Ja a la tarda, el Cadet Masculí també viatjarà, a Sant Boi, per enfrontar-se a l'equip local, en un terreny de joc sempre complicat. Segur que els nois, però, lluitaran per la victòria.

I el diumenge els darrers partits;

Començarà el Cadet femení, que rebrà a El Castell al C.H. Montbui, un rival directe, amb la intenció de sumar una nova victòria.

I acabarem com comencem, amb el Sènior, que disputarà el segon partit del cap de setmana també a El Castell, enfront del C.H. Sant Joan Despí "C", un rival molt complicat amb el que vam aconseguir empatar a la primera volta.

Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?