dimecres, 28 de febrer del 2018

Prèvia jornada 3 i 4 de març

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Un altre cap de setmana amb pocs partits a El Castell, ja que la majoria d'equips juguen fora

El Consell organitza aquesta setmana la seva tradicional jornada lúdic-esportiva Juga VerdPlay, una oportunitat de practicar handbol i també de fomentar els valors de l'esport, cooperació, implicació, autoestima, integració, tolerància i responsabilitat.

En aquest marc el nostre Benjamí es desplaçarà a Sant Esteve Sesrovires, punt de trobada d'un bon nombre d'equips d'aquesta categoria de diferents clubs.

Per la seva banda l'Aleví anirà a Sant Feliu del Llobregat, on se celebra enguany la jornada del Consell d'aquesta categoria.

Ja als partits de competició, que per cert aquest cap de setmana són tots en dissabte, començarà el Cadet masculí 2002 que jugarà a El Castell davant del C.H. Sant Andreu, amb l'objectiu de continuar amb la línia ascendent de joc i treure un bon resultat.

A continuació jugarà el Cadet masculí 2003, que s'enfrontarà al C.H. Sant Joan Despí "B", un rival directe en el que segur serà un partit molt disputat.

Quasi simultàniament es reproduirà l'enfrontament, aquest cop en categoria femenina, entre el nostre Cadet Femení i el cadet femení del Sant Joan Despí, però aquest cop a Sant Joan Despí. Les noies intentaran continuar la bona línia dels darrers partits

I ja a la tarda el nostre Sènior viatjarà fins a Tarragona per enfrontar-se a l'equip local, amb l'objectiu d'emportar-se els punts cap a casa.

Per acabar, Infantil Mixt i Prebenjamí mixt descansen aquesta setmana

Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?