dimarts, 24 de novembre del 2015

Gran éxit aquest cap de setmana amb la victòria dels 4 equips del club (21/11/15)

Handbol Cornellà 5 - C.BM.Esparreguera Infantil Mixt 30

Gran partit del nostre equip infantil al pavelló de Sant Ildefons, que van dominar de principi a fi, no donant en cap moment opció de remuntada al seu rival. Una bona feina en una defensa d'anticipació i una gran efectivitat en atac van ser la raó per obtenir una àmplia victòria. Acabant la primera part amb un 0-18 ja quasi definitiu.
Cal destacar en tot moment la competitivitat mostrada pel nostre equip malgrat la diferència en el marcador.
Esperem continuar en aquesta línia de victòries, que, amb l'actitud dels nostres nois i noies segur que és així.

C.BM.Esparreguera Infantil Masculí 18 - C.H. SAFA Gavà 17

Partit molt renyit des del minut 1 de joc. Empatats a la finalització de la primera part, es necessitava desencallar el marcador que estava en un empat a 12. Els nostres han sortit a per totes, no ha estat fàcil i, al final, quan el temps ja estava pràcticament esgotat, un penal a favor ens ha donat la victòria. El resultat ha estat de 18 a 17, final èpic!!!! Un gran partit tant al camp com a les graderies on hi havia un ambient fantàstic. Un partit no apte per a cardíacs.

C.BM.Esparreguera Infantil Femení 23 - C.H. Odena 12

Partit molt intens on les nostres jugadores han fet un paper molt seriós en defensa, sobretot a la primera part. A la segona, ha baixat una mica el rendiment, i això ha provocat que l'equip contrari s'apropés una mica en el marcador, però un esforç final ha fet que les esparreguerines s'enduguessin la victòria per un clar 23-12.

EH Sant Vicenç 4 - C.BM.Esparreguera Benjamí 12

Partit sense gaire història on els nostres jugadors han aconseguit guanyar les quatre parts. Bon joc en atac, però sobretot un magnífic treball en defensa, amb ajudes, no van donar opció a l'equip contrari. Aquest equip promet i ja porta tres victòries consecutives. Pròxim partit contra el Sant Llorenç, l'altre equip invicte de la competició.