dimecres, 2 de desembre del 2015

Continuen les ratxes...(28/11/15)

C.BM. Esparreguera Pre-benjamí

Primer de tot cal mencionar que el nostre equip pre-benjamí va disputar el primer partit "oficial" a la trobada que es va celebrar el passat dissabte dia 28 a Sant Boi.
La trobada va comptar amb la participació de diferents equips organitzats en dos grups, els pre-benjamins de primer any (on està el nostre) i els pre-benjamins de segon any.
Els partits van estar força animats i cal dir que els nostres jugadors/es ho van fer molt bé i el que és més important, s'ho van passar també molt bé.
On també es va poder veure una festa va ser a la graderia, on els papis i les mamis no van deixar d'animar i de riure.


C. BM: Esparreguera Infantil Mixt 28 - C. H. Sant Boi 11

Domini gairebé durant tot el partit, que malgrat el resultat no va resultar ser una victòria fàcil. La gran actitud mostrada en tot moment i la convicció en la victòria van ser decisius per mantenir les diferències en el marcador. L'equip rival va mostrar una gran defensa que va fer difícil la tasca dels nostres jugadors, però mica en mica i sobretot gràcies a una molt bona segona part va fer que s'arribés al resultat final. Molta animació a les graderies que van poder gaudir d'un bon espectacle.


C.H. Sant Joan Despí 14 - C. BM. Esparreguera Infantil Masc. 30

Molt bon partit del nostre equip infantil que ja a la primera part va posar distància en el marcador amb un clar 5 a 16. Els nostres jugadors van fer un partit molt seriós en defensa, amb ajuts constants i molts talls de pilota que van propiciar ràpids contraatacs. Cal destacar la tasca realitza a la porteria, on, amb grans intervencions per part dels dos porters, van fer que no s'hagués de patir pel resultat en cap moment.


C. BM. Esparreguera Benjamí 4 - C.H. Sant Llorenç 12

Partit molt dur el que es va poder veure dissabte al matí a Esparreguera. Un equip, el Sant Llorenç, que no va deixar en cap moment jugar, amb faltes continues va provocar que els nostres jugadors no es trobessin còmodes a la pista en cap moment. Dues parts igualades, però les altres dues perdudes amb claredat van provocar la pèrdua del primer partit. Tot i això, es van poder veure jugades força interessants amb passades ràpides de pilota i accions de contraatac.