dilluns, 16 de novembre del 2015

Resum dels partits del cap de setmana (14/11/15)


C.H.Sant Esteve vs Benjamí Mixt

Dues parts guanyades amb claredat i una amb empat han fet possible que el C.BM.Esparreguera s'enduguès la victòria a Sant Esteve per  7 a 9.
Els nostres nois i les nostres noies han jugat molt bé, fent molt bones jugades de tiki-taka i amb accions ràpides de contraatac, a més d'una sòlida defensa amb ajudes. Aquest equip va agafant ritme, comptant els partits per victòries.


Handbol Gavà vs Infantil Femení 

Partit molt igualat on el nivell dels dos equips era força semblant. Una bona feina en defensa no ha estat suficient per guanyar el partit degut a que les perdues de pilota en atac han acabat passant factura. Resultat 19 a 15 i un regust final força bó, intuint que el partit de tornada tindrà un resultat diferent.


Infantil Mixt vs Infantil Masculí

Partit molt intens per la rivalitat existent entre els dos equips que va acabar amb una victòria clara de l'Infantil Mixt per 29 a 15. L'equip Masculí, tot i estar fent una molt bona temporada, va sortir al camp una mica acomplexat per l'equip rival i això va fer que no poguès mostrar tot el seu potencial en bona part del partit. Per contra, l'equip Mixt va sortir a per totes des del començament, amb talls de pilota que van suposar ràpids contra-atacs i posant-se clarament davant al marcador ja des de bon començament.
Cal mencionar la gran festa que es va viure a la grada, on els "supporters" dels dos equips no van deixar d'animar en cap moment.
ESPARREGUEEEEEEEERA !!!!!!