divendres, 22 de març del 2024

Cròniques jornada 16 i 17 de març

Cadet masculí 12 -H. Sant Cugat Groc 35

Aquest cap de setmana els nostres cadets es trobaven davant l'handbol Sant Cugat. Una nova oportunitat en aquesta nova fase de lliga.

El partit començava amb dificultats ofensives per part dels dos equips, nombroses pèrdues de pilota fruits de males passades feia que el marcador es mantingués en un reduït 2-2 fins a minut 7 que l'entrenador rival demanava temps mort.

Amb una defensa 3-3 molt planeta dels visitants, els nostres jugadors no es veien capaços de trencar les línies defensives, jugades molt individuals ens donaven algun que altre gol, però no eren capaços de seguir el ritme dels rivals. Acabant així la mitja part amb un 5-17 il·luminat al marcador.

A la segona part la dinàmica seguia igual. Els visitants, que ja havien agafat ritme ofensiu, acabaven trobant el gol fàcil amb bones combinacions i jugades continuades. En canvi, els nostres seguien provant fortuna amb les accions individualistes que, tot i que alguna acaba sortint, són molt més arriscades i exhaustives per als jugadors. D'aquesta forma passaven els minuts i es donava per acabat el partit amb un resultat de 12-35.

Animem als nois a continuar entrenant.

Albert M.

H. Esplugues 36 - Juvenil masculí 26

Jornada que donava peu a la segona volta de la competició, la qual ens enfrontàvem al líder destacat de la competició al qual no ha perdut ni empatat cap partit l'handbol Esplugues.

Partit es va disputar diumenge ben d'hora al matí.

Vàrem plantejar el partit amb la millor de les dinàmiques i sense res a perdre donades les circumstàncies les quals ens presentàvem a l'enfrontament, a causa de les baixes d'Aitor i Henrique, anàvem amb 8 jugadors únicament.

El partit va començar amb els nostres molt ordenats en atac i realitzant un joc tàcticament atractiu manant les diferents situacions que tenim entrenades i que cada cop dominem més. Ells volien tot el contrari a nosaltres; oferir un joc més vertical i amb molt de ritme a causa de la seva plantilla molt més amplia.

Vàrem arribar a vestuaris a la mitja part amb un menys 9 en contra dels nostres interessos però amb un joc i sensacions mostrades molt bones.

Els nois van sortir al segon període com si el marcador fos un 0-0 i a intentar competir la part.
Així va ser! Final de la segona part varem només perdre d'1 amb un joc mostrat que reflecteix el bon treball que sesta fent en els entrenaments les últimes setmanes.

Destacar la gran actitud de tots els nois , la manera que varen afrontar el partit va ser exemplar i es va treballar del minut 1 al 60.

Felicitar i donar les gràcies a Marc i Joel per posar-se una part cadascun a la porteria.

Passem una situació difícil pel que fa a resultats, però des del staff estem segurs que els nois sortiran reforçats i havent rebut un gran aprenentatge. A pels últims 7 partits!!!