divendres, 12 d’abril del 2024

Cròniques jornada 6 i 7 d'abril

Us deixem les cròniques del pasat cap de setmana:

Aleví mixt 6 -H. Molins 10

Bon partit dels petits de la casa, que continuen aprenent i gaudint de l'handbol

Molt satisfets també de veure que el grup va creixent dia a dia!

H. BCN Sants 50 - Cadet masculí 15

El nostre cadet va visitar el camp del BCN Sants, va estar una jornada bastant desesperant.

Els nois van iniciar l'escalfament molt dispers i desconnectats, la qual cosa es va notar durant tota la primera part, sobretot en l'atac, que va ser molt parat i poc col·lectiu. Els nostres es van mostrar molt susceptibles, no acceptaven cap correcció para part de l'entrenadora i intentaven justificar tot allò que es deia amb excuses o atacs a la resta.

Durant el descans tot l'equip es va adonar del que estava passant i que ells no eren com s'havien mostrat en el primer joc. Vam marcar l'objectiu d'intentar marcar un mínim de sis gols al rival i de sortir com si fos l'inici del partit, deixant de banda el temps ja jugat.

Dit i fet, varen iniciar la segona part d'una manera molt bona, jugant col·lectivament. En el minut deu ja tenien l'objectiu assolit, cosa que els va motivar a continuar jugant. Van realitzar defenses molt sòlides i positives per nosaltres.

És cert que és complicat tenir una mentalitat positiva quan està sent una temporada complicada, però ja ens trobem en la recta final de la competició i no podem tirar la tovallola cal continuar jugant com els nostres nois han demostrat que sabem lluitar i acabar amb el cap ben alt.

Marina P.

Juvenil 28 - H. Lleida 32

Nova derrota del nostre juvenil en aquesta exigent categoria. Així i tot, bon partit dels nois que lluitant fins al final

Sènior 28 - H. Vendrell 26

El passat diumenge el nostre sénior iniciava la fase de permanència jugant a casa contra l'Handbol Vendrell, teòricament l'equip més fluix del grup, però la realitat va ser que l'equip del Baix Penedès va jugar amb moltes més ganes i intensitat que els Esparreguerins.

A l'inici del partit va estar força igualat fins que els locals van començar a defensar més intensament i deixaven sense efecte els atacs rivals, cosa que permetia anar sumant al marcador i agafar un còmode avantatge de 5 gols al primer quart d'hora de partit.
El que semblava un partit fàcil, començava a enfosquir-se amb un seguit d'errades per culpa d'una manca de concentració i actitud que produïa errades en atac que eren ben resoltes per ràpids contraatacs del Vendrell reduint les diferències en el marcador i marxant amb un resultat 15-12 a la mitja part.

A la represa, quan semblava que el joc per fi s'encaminava cap a la fàcil victòria, amb 5 gols d'avantatge al marcador, un altre cop l'equip es desconnectava del partit i permetia al rival acostar-se perillosament en el marcador, arribant a estar a 1 sol gol de diferència a l'últim minut. Per sort aquest cop es va saber aguantar la pressió i acabar guanyant el partit amb un resultat final de 28-26 que evidencia la falta de ritme, concentració i actitud de l'equip Esparreguerí, que haurà de millorar si no vol patir de valent per salvar la categoria.