divendres, 22 de març del 2024

Cròniques jornada 9 i 10 de març

H. Gavà 7 Aleví mixt 9

Aquest dissabte els nostres petits s'han desplaçat a la pista de l'Handbol Gavà per enfrontar-se a l'aleví femení. La primera part del partit l'Esparreguer s'ha imposat amb facilitat davant un equip que ha lluitat molt, però no ha tingut opcions.

A la segona meitat, equip nou pels Esparreguerins, ja que avui hi havia molts jugadors. Així i tot, també han estat en un bon nivell i tot i que ha costat més, al final s'han acabat imposant novament en el marcador.

La tercera part ha tingut entrada els jugadors que encara no havien jugat. En aquesta ocasió les jugadores del Gavà han sabut imposar-se en el marcador i han acabat guanyant la part.

La quarta part ha estat una part per acabar de donar minuts a tots els jugadors que havien jugat menys i ha estat la part més igualada de totes i així ho reflectia el marcador amb un empat.

El resultat final de 7-9 favorable al nostre aleví.

Sergi G

CH Montornès 39 -Cadet masculí 21

Primer partit de copa del nostre cadet, el qual ha estat molt intens i molt lluitat.

Els nostres van acabar la lliga una mica capa caiguda, a causa de les contínues derrotes que hem viscut, tot i això, han continuat lluitant durant tota la competició i no han tirat la tovallola mai, cosa molt admirable per part d'ells.

En aquestes dues setmanes els nostres han fet un canvi dràstic en els entrenaments, has començat a set molt més seriosos i constants, per donar un nivell molt més alt en aquesta copa i intentar aconseguir una merescuda victòria.

Durant el partit, els esparreguerins van estar molt connectats, van realitzar accions molt bones en atac tant d'1 vs. 1 com amb passes i va amb el pivot. En defensa van estar molt sòlids, fent ajudes molt encertades i contundents.

Malauradament, es va notar el fet de tenir dos canvis i ja a l'últim quart de joc els nostres estaven exhaurits i van començar a cometre errors per l'esgotament i finalment el resultat va estar més definitiu.

D'igual manera, sabem que aquest és el camí que hem de seguir per com s'ha comentat anteriorment, obtenir la nostra estimada victòria. Només queda continuar treballant per assolir els nostres objectius.

Marina P.

Sènior masculí 30 - H. Vilamajor 25

Bon partit el que s'ha viscut aquesta tarda al pavelló del Castell, tot i els ensurts que hi ha hagut.

El nostre equip sénior s'enfrontava a l'handbol Vilamajor B, un equip que aquest partit no li suposava res, ja que estant classificats a la part mitjana de la taula fora de perill i sense opcions a jugar la fase d'ascens; així i tot, han vingut a jugar i guanyar el partit com a bons competidors, en canvi, al nostre sénior només li valia la victòria si volia tenir alguna opció encara per no jugar la fase de descens.

El partit ha començat molt bé pel Vilamajor, ja que ràpidament s'avançava 1-4 en el marcador amb quatre gols consecutius del seu lateral esquerre i sorgien els dubtes a l'equip Esparreguerí. Per sort, la defensa s'ha posat les piles i amb una mica més d'intensitat i control defensiu ha començat a funcionar i han pogut frenar l'atac rival.

L'atac Esparreguerí funcionava bé amb bones combinacions, aprofitant la lenta defensa rival on el seu central no podia arribar a les internades de l'Albert i l'única opció de parar als jugadors eren empentant en el moment del llançament, cosa que l'arbitre ha permès durant tota la primera part.

A poc a poc s'anaven escurçant diferències fins al minut 20 que els nostres s'han posat per davant. Els últims 10 minuts de la primera part han estat molt favorables als locals augmentant la diferència fins al 17-14 resultat a la mitja part.

A la represa i amb la lliçó apresa d'altres partits, en aquesta ocasió sí que s'ha sortit concentrats en el partit i no han deixat superar-se per l'equip rival. Al minut 4 una empenta en un llançament de l'Àlex ha fet que caigués d'esquena i hagués d'estar substituït temporalment, Sergi Obiols l'ha substituït i un parell de jugades després un altre empenta després del llançament feia que en caure donés un cop de cap a terra i el feia perdre el coneixement, incomprensiblement l'àrbitre no ha xiulat ni cop franc. L'únic positiu d'aquesta jugada és que l'àrbitre ha canviat de criteri i a partir d'aquí a sancionat amb 2 minuts totes les accions d'aquest tipus.

El partit que havia quedat aturat uns 10 minuts corria perill d'haver-se refredat i donar ales a l'equip visitant, però no ha estat així i ràpidament els Esparreguerins han tornat a la càrrega i han continuat ampliant diferències al marcador fins al 30-25 final.

Una victòria molt treballada i amb molt de mèrit, però que només valdrà si LBDP ensopega demà a la pista del Santpedor.