Us deixem les cròniques del passat cap de setmana

Aleví mixt - H. Castelldefels

El partit es va haver d'ajornar, es disputarà el dia 10 de febrer

Cadet masculí 25 - Amics HC 59

Aquest passat dissabte els nostres van rebre a l'equip tarragoní a casa. La jornada no va ser favorable pels nostres respecte al rival per la diferència de gols i no reflecteix el bon partit, realitat pels nostres.

Els esparreguerins van disputar un partit molt complet i van aconseguir atacar davant un rival molt gran i fort, van saber connectar amb el pivot i amb els nostres extrems quan circulaven. Tot i que, com ja és tendència l'equip no va estar encertat de cara a porteria.

Ja en l'àmbit defensiu, va ser una feina molt dura per la deferència física entre ambdós equips, els locals van haver de posar en pràctica tot el que hem estat treballant aquestes setmanes anteriors.

Com sempre, sabem que és una temporada dura i difícil, però a poc a poc veiem progressos dels nois i finalment assolirem el nostre objectiu.

Marina P

Juvenil 27 - CH Sant Llorenç 28

Partit jugat a casa diumenge a la tarda contra l'handbol Sant Llorenç-Sant Feliu.

L'equip venia de les bones sensacions en el desplaçament a Lleida i volíem per fi assolir sumar els primers punts d'aquesta nova fase.

L'equip va començar molt dinàmic en atac, creant situacions clares de manera col·lectiva amb un joc ordenat i finalitzant en situacions clares des dels 6 metres.
En tasques ofensives la cosa ja ens costava més, vam ser incapaços en molts moments de frenar el seu millor jugador, el qual creava tot el perill i organitzava al seu joc ofensiu.
Resultat al final de la primera part d'empat a 14 on crec que podíem haver gestionat un petit avantatge que no es va produir.

Inici de la segona part amb una millor defensa, frenant el seu jugador més important i amb aturades de gran mèrit del nostre porter Alex. En atac vam sortir una mica més encallats, ja que ells van augmentar la intensitat inclús amb accions que rosaven el límit del permès per la normativa.

Aquí ve la part dramàtica de la situació i la clau del partit des del punt de vista del staff, guanyant de 2 en el minut 24 de partit amb 2 jugadors més, vàrem encaixar un parcial negatiu de 0-2 en contra dels nostres. On en els atacs vam tenir massa pressa i els xuts de 6 metres els vam errar. Imperdonable que un partit que tens tan ben encarat l'acabis perdent quan tot ho tens a favor...

Partit amb un càstig excessiu merescut o no, el qual vam perdre el partit d'un gol deixant a tothom incrèdul i amb un sentiment de ràbia.

Marc T.

Sènior masculí 22 - H. Santpedor 21

Aquest dissabte el nostre equip sénior s'enfrontava al H. Santpedor al pavelló del castell, un equip situat a mitja taula i que al partit d'anada ens va guanyar de 8 gols de diferència.

El partit ha començat amb molta igualtat, tot i que per la mínima el Santpedor sempre anava per davant.

L'equip del Bages presentava una defensa molt sòlida que complicava l'atac Esparreguerí. Durant els primers 15 minuts de partit el marcador es va mantenir amb diferències mínimes, però un seguit d'exclusions de jugadors locals, deixava amb tan sols 5 jugadors de camp i molt descentrats, cosa que el Santpedor va aprofitar per marxar de 5 gols en el marcador.

Els últims minuts de la primera part es va poder ajustar el marcador fins a 3 gols de diferència, però en l'última jugada de la primera part amb un passiu esgotat, des d'una sacada de córner, el Santpedor va aconseguir marcar gol de fly i marxar al descans amb un avantatge de 4 gols.

A la represa, l'Esparreguera va decidir posar-se a defensar de valent i a poc a poc van anar aproximant-se en el marcador, els jugadors visitants es veien superats o tot i no deixar mai d'estar intensos, veien com els jugadors locals amb un bon joc col·lectiu arribaven a avançar-se en el marcador agafant un avantatge de 3 gols quan faltaven 3 minuts de partit., que tot i haver-la de defensar amb un jugador menys, aquest cop es va aconseguir arribar al final del partit amb un resultat de 22-21.

Dos punts molt importants davant un bon rival que ens apropa una mica més a la zona tranquil·la de la posició.