divendres, 26 de gener del 2024

Prèvia jornada 27 i 28 de gener


Aleví mixt - H. Castelldefels blau
dissabte dia 27 de gener a les 9 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

Els nois i noies del nostre aleví tractaran aquest dissabte de repetir el bon partit de la setmana passada, o fins i tot millorar-ho si poden.

Al davant tindran el bon equip de Castelldefels, rival també habitual en aquestes categories, que sempre és complicat, un equip molt competitiu i sempre amb ganes de guanyar.

Tant de bo els nostres puguin fer un bon partit i gaudeixin del joc, que com sempre diem, és el més important en aquestes categories formatives.

Cadet masculí - Amics HC
dissabte dia 27 de gener a les 10:15 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

Un altre rival de la part alta en visitarà aquesta setmana per enfrontar-se el nostre cadet.

Un altre partit complicat, doncs, que els nostres hauran d'afrontar amb la màxima concentració, que de vegades és complicat, però que insistim és la base d'aquest esport.

Els nostres han entrenat bé aquesta setmana, aprenent dia a dia i buscant la millora, ja no tan sols en el joc, sinó també en l'actitud.

Però ben segur a poc a poc ho aconseguiran.

Juvenil masculí- CH Sant Llorenç
diumenge dia 28 de gener a les 17 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

Tercera jornada d'aquesta sèrie A-1 pels nostres juvenil, on s'estan trobant amb els millors equips de primera catalana.

Complicat, per tant, però segur que encoratjador pels nostres, encara que la dificultat sigui màxima.

El rival d'aquesta setmana és Sant Llorenç, equip de la part alta de la classificació i que serà un rival força complicat. Però els nostres, sense complexos, sortiren ben segur a disputar el partit i tractar d'obtenir el millor resultat possible.

Sènior masculí - H. Santpedor
dissabte dia 27 de gener a les 17 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

Rival també complicat pel sènior, actual 5 e classificat i que lluita per les places que donen accés a la fase d'ascens.

Els nostres, però, estan fent bons partits, encara que amb una certa irregularitat, i volen demostrar que poden aspirar a una millor posició, i per tant lluitaran per la victòria.

Tant de bo la puguin aconseguir

I com sempre, us animem a acompanyar els nostres equips i donar-hi el vostre 
suport.

Us esperem!!


Ferran R.



.