Cròniques jornada 3 i 4 de febrer

Us deixem les cròniques del cap de setmana

H. Castelldefels 12 - Aleví mixt 4

Aquest cap de setmana l'aleví ha jugat contra el Castelldefels.

Arribàvem justos per a jugar el partit i començàvem la primera part força adormits. Semblava que només els de Castelldefels estiguessin jugant, teníem moltes errades i no hi havia defensa. Això va fer que la primera part acabes en derrota.

La segona part va seguir la mateixa dinàmica. Com érem justos estàvem força cansats, però no vam demostrar l'ímpetu que sempre demostrem.

La tercera part va anar a millor, ja que van arribar reforços que donarien un respir a altres companys. Això es reflectia a la pista també perquè la nostra ofensiva va ser força millor que en les dues parts anteriors. Així i tot, el rival va ser superior també en aquesta part.

La darrera part també seria una derrota, encara que també va estar ben lluitada.

Seguirem treballant per a millorar tant la nostra actitud al camp com les nostres habilitats.

Joan M.

Cadet masculí 12 - H. Gavà 61

Aquesta jornada hem rebut al Gavà, que va en primera posició, al nostre pavelló, ha estat l'últim partit abans del descans per carnestoltes.

Com ja sabíem, va estar un partit on el rival va estar superior durant tot el joc, i els entrenadors van decidir intentar incentivar als nois amb petits objectius a assolir.

Tenint present que al seu camp vàrem perdre 46-10 i van realitzar molts contragols, vam indicar als nostres els següents objectius: Reduir el nombre de contraatacs a 15, reduir el nombre de gols en contra i marcar més de deu gols. Es va poder assolir un dels tres objectius, els esparreguerins van fer 12 gols.

S'ha de continuar treballant molt aspecte com són la contundència en bloc defensiu, a l'equip li costa molt ser sòlids i generosos en les ajudes, la qual cosa provoca molts errors defensius i exclusions fàcils.

A poc a poc assolirem els nostres objectius i veure'm les millors d'aquests.

Marina P.

UE Sarrià 41 -Juvenil masculí 27

Partit disputat a terres Gironines, més concretament a Sarrià de Ter, pista històrica del handbol català i molt emblemàtica.

Abans de l'inici del partit sabíem de la seva dificultat i anàvem avisats de l'exigència dels partits anteriors.

Partit va començar com els l'imaginàvem amb molta transició ràpida de l'equip local juntament amb un ritme molt més reduït per part dels nostres. Destacar el gran contraatac que l'equip local va realitzar,  el qual el tenien entrenat de forma matemàtica, amb 3 passades es plantaven a 9 metres amb intenció de marcar gol.

Per part dels nostres moltes errades de xuts clars, fent grans mèrits el seu porter el qual era el titular amb el seu Juvenil A, van suposar una sacada ràpida de porteria per castigar l'errada de xut en contraatac per part del Sarrià de Ter.

Col·lectivament, els nostres vam poder treballar accions molt bones en atac, on es va moure la pilota molt ràpid i vam poder generar moltes accions clares de llançament. En defensa faltava millorar, la defensa per davant al seu pivot i un cop un dels nostres està llençant anticipar ràpidament el replegament per així evitar un gol fàcil per part seva.

Xerrada a vestuaris la qual vam estar dient el esmentat anteriorment i faltava una major actitud en defensa per poder recuperar alguna pilota que ens dones una mica de vida ja estàvem 10 gols a sota.

Inici de la segona part amb una dinàmica diferent, construint bé el nostre atac posant molt d'ordre en els nostres inicis i anant al xut més convençuts, ja que hi havia un porter amb cara i ulls.
Vam millorar el replegament, evitant així molts gols de contraatac de l'equip visitant. Finalment, destacar l'actitud fins al final de tot l'equip, ja que vam saber no mirar el marcador i continuar treballant aspectes que ens sumaran molt de cara al futur.
Felicitar a Aleix per la seva gran efectivitat des de pivot sobretot a la segona part i l'enorme treball d'Eric des de l'avançat, ja que es va deixar tot a pista.

Tot i la derrota de 10 gols el staff tècnic va sortir satisfet de l'actuació dels nois, ja que fa escassos mesos endarrere aquest partit hagués acabat amb una derrota 20 gols de diferència o més , no vam perdre mai la compostura i vam treballar seriosament fins al final.

Contant els dies pel partit de dissabte el qual esperem sumar els primers 2 punts d'aquesta darrera fase tan exigent i competitiva . Seguim!!!

Marc T.

CH Sant Andreu 39 - Sènior masculí 34

Aquest dissabte el nostre equip sénior a visitat la pista del Sant Andreu, un partit que es preveia difícil amb dos punts molt importants en joc per ambdós equips.

L'inici del partit era esperançador amb un marcador igualat, la defensa 6-0 local no gaire intensa era superada per l'atac Esparreguerí cada jugada, per contra, la defensa del nostre sénior no estava a l'altura i donava moltes facilitats en el llançament exterior dels locals que anotaven ràpidament mantenint la igualada en el marcador.

El partit va continuar en aquesta tònica fins al minut 12 on en un llançament de l'extrem local impactava en la cara de l'Arnau, únic porter que teníem, una acció que el va trasbalsar una mica. No havien passat cinc minuts quan en un contraatac un altre xut, aquesta vegada amb un contacte previ, impactava novament a la cara de l'Arnau produint un petit tall a la parpella que el feia sagnar i, per tant, haver de sortir provisionalment del partit, moment que va aprofitar el Sant Andreu per desenganxar-se en el marcador i aconseguir un còmode avantatge de 6 gols.

Tot i tornar a la pista l'Arnau ja no va estar còmode i va acabar la resta de la primera part amb cert temor. Aquests minuts va costar molt centrar-se en el partit i s'arribava a la mitja part amb un marcador de 23-16.

A la represa i amb un canvi tàctic defensiu es va poder defensar millor el llançament exterior, però l'atac no acabava de funcionar, el Sant Andreu amb ràpids contraatacs ampliaven l'avantatge fins a 10 gols, només els últims minuts de joc l'equip Esparreguerí va poder acostar-se en el marcador i maquillar el resultat final de 39-34. Un mal partit que no ha de fer baixar els braços als Esparreguerins i continuar treballant per sortir del pou.