Cròniques jornada 13 i 14 de gener

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana

Aleví mixt 12 - H. Montbui 4

Aquest cap de setmana l'aleví ha jugat a casa contra Montbui.

Primer partit de l'any que començava amb una victòria, la defensa de la primera part va ser contundent i ens va ajudar a recuperar les pilotes necessàries perquè l'ofensiva anotes els gols que ens feien falta per a posar-nos per davant.

La segona part seguiria la mateixa dinàmica, molt bona actuació tant a la porteria com a la defensa ens permetia avançar-nos amb un bon avantatge respecte al rival.

La tercera part també seria decent, ens trobàvem molt còmodes en atac i els nostres gols entraven fàcilment a la porteria rival.

La darrera part del partit va acabar també amb una victòria al marcador.

Estem molt orgullosos de l'actuació dels nostres nois i noies i esperem que la resta de partits d'aquest any 2024 ens vagin igual de bé.

Joan M.

Cadet masculí 22 - H. Ràpid Cornella 47

Primer partit després de les vacances de Nadal, aquest cap de setmana ens visitava el Ràpid Cornellà, el tercer classificat per la cua, amb el qual esperàvem jugar un partit més renyit, però no va resultar tal qual.

Des de l'inici es va plantejar una defensa oberta, per mirar de pressionar al rival i intentar recuperar possessions, però això deixava molt descoberta la segona línia de defensa, que a falta d'intensitat deixava passar als rivals, cedint molt fàcilment gols.
En atac les primeres línies es trobaven molt perduts, i només va ser gràcies a circulacions dels extrems i pivot que només es va arribar a la mitja part amb un 10-19 en contra al marcador.

A la segona part la premissa era clara, endurir la defensa, i tot i que a l'inici semblava que anava millorant, al cap de cinc minuts els contraris van prémer una mica, ampliant la diferència a grans passes al marcador, en atac continuàvem amb poques combinacions per part de les primeres línies, només podent finalitzar amb ajut dels extrems.
No va ser fins al minut 15 que vam trobar forats des dels laterals, i vam poder anotar amb més facilitat. Tot i això, la diferència en gols i ritme continuava creixent, finalitzant el partit en un 22-47. Moltes coses a corregir i poques per a felicitar, això indica que encara queda molt camí.

Nico R.

Juvenil masculí 22 -H. Esplugues 27

Partit el qual representava la primera jornada de la segona fase de la competició de primera catalana Juvenil. I per mèrits nostres i una mica de fortuna perquè no dir-ho ens havíem classificat per a la fase dels 5 primers del grup. Això significa jugar contra els millors equips d'aquesta competició.

Dit aquesta contextualització, jugadors i staff tècnic sabíem on estàvem i el que calia per ser competitiu en aquesta nova fase, sabíem també la dificultat, però a la vegada l'oportunitat per demostrar que podem ser competitius contra aquests equips.

Partit va començar molt igualat per part dels 2 equips amb imprecisions pròpies d'aquestes dates competitives per l'aturada hivernal. Xuts errats i falta de ritme van ser el titular de la primera part.

Xerrada de vestuaris vàrem exigir una major contundència en les ajudes defensives sumat a posar ordre i no realitzar la guerra pel nostre compte en atac, ja que ens restava més que sumava, a causa del desgast que provoca la constant guerra al 1vs1 a sobre del rival i rebent la pilota parats.

Inici de la segona part se'ns va unir un altre amic que sempre apareix; la fatiga, la qual va provocar que deixéssim de pensar amb claredat i les cames en defensa ja pesaven més que mai.

No vam saber aprofitar les constants imprecisions i errades en el xut de l'equip rival que ens va donar no una ni dues ni 3 vides extres per enganxar-nos al partit.

El nostre enterrament va arribar amb l'expulsió a Oriol amb vermella directa i la nostra impotència quan passen els minuts i mai aconseguim canviar la dinàmica del partit.
Destacar coses positives que sempre hi ha, la lluita i perseverança fins al final evitant així una possible sagnia de gols que hagués estat massa càstig per l'actitud general dels nois.

Continuem treballant per obtenir els objectius formatius en aquesta nova etapa en aquesta darrera fase de grups de primera catalana.

Marc T.

Sènior masculí 23 - Pau Casals 27

Partit que ens enfrontava contra un rival directe a la classificació, situat només a 2 punts de nosaltres.

Inici de partit amb defenses 6-0 dels 2 equips, amb molts nervis i precipitació a les 2 àrees, els nostres comencen a agafar ritme i gràcies a robar pilotes correm contraatacs i agafem distància de 4 o 5 gols al marcador. Però és llavors quan l'equip visitant combina molt bé amb el seu pivot i troba gol amb molta facilitat, retalla distància al marcador i sumat que nosaltres en àtac patim molt per marcar gol i només els nostres extrems ho aconsegueixen després de moure bé la pilota.

Canviem a defensa 5-1, però tampoc acaba de funcionar perquè el rival continua retallant distància fins a arribar al final del primer temps amb empat a 13 gols.

La segona part s'inicia amb força problemes a l'atac, però obtenint gols gràcies a la inspiració dels nostres extrems, tornem a agafar distància de 2 gols, però ràpidament la perdem perquè la nostra defensa avui no funciona i una vegada i una altra deixem molts espais que l'equip rival aprofita per no només igualar sinó superar-nos amb molta facilitat marxant al marcador per 4 gols amb un parcial d'1 a 5.

Quedant 10 minuts per acabar el partit canviem a defensa mixta al seu millor home el lateral dret i intentem aturar l'atac per assegurar gol, però l'equip avui no té sort i el seu porter atura els nostres llançaments, la defensa continua sense funcionar i les accions del seu atac acaben en 7 m i en alguna exclusió per arribar tard.

Només el nostre porter Arnau aturant 2 penals gairebé consecutius evita que la diferència no s'ampliï més, acabant el partit 23-27 favorable a Pau Casals.

Perdem el partit i perdem una posició a la taula de classificació.

L'equip no va estar al seu nivell ni en àtac ni en defensa i en aquesta categoria sinó vas al 100 % no tens cap opció de guanyar.

Només queda entrenar més i millor i lluitar tots els partits. Perquè per a nosaltres els partits que queden són finals per decidir la permanència o el descens de categoria.