dijous, 14 de desembre del 2023

Prèvia jornada 16 i 17 de desembre

Darrera jornada de l'any, i per tant última oportunitat d'aquest any de veure els nostres en acció, llevat de l'aleví que descansa.
Ho expliquem:

H. Claret - Cadet masculí
Dissabte dia 16 a les 16 h
Complex esportiu La Verneda. Barcelona

Desplaçament fins a Barcelona del nostre cadet, que continua el seu aprenentatge en la categoria, en un any que està sent complicat.

Malgrat això, els nois van millorant a poc a poc en el seu joc i en especial en la seva actitud, i ja comencen a recuperar les baixes que han patit els darrers partits.

Esperem que dissabte puguin continuar millorant.

Juvenil masculí - H. Claret
Diumenge dia 17 a les 17 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

Darrera jornada de la primera fase el nostre juvenil, on ha mostrat el seu potencial, fent bons partits, i també la seva irregularitat, amb altres partits no tan bons.

Així i tot, bona primera fase pels nois, que han competit amb equips de molt nivell. Ara només queda tancar la fase amb victòria, i més a casa.

Segur que hi sortiran amb molta empenta per aconseguir-ho.

Sènior masculí- CH Gavà B
Diumenge dia 17 a les 18:30 h.
Pavelló Municipal El Castell - Esparreguera

Partit complicat pel sènior aquest diumenge, rep el segon classificat, que ja els va derrotar àmpliament en la primera volta.

Els darrers partits els nostres han millorat molt en el seu joc, en especial en defensa, i tot i la dificultat del rival, segur que en aquest partit els nostres voldran almenys posar-hi les coses una mica més complicades.

L'equip porta una bona dinàmica, tot i que de moment els resultats no estan acompanyant, però la tendència és positiva, segur que arribaran.

 I com sempre, us animem a acompanyar els nostres equips i donar-hi el vostre suport.


Us esperem!!

Ferran R.