dijous, 14 de desembre del 2023

Cròniques jornada 9 i 10 de desembre

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana

CH Gavà 46 -Cadet masculí 10

Aquest cap de setmana els nostres cadets jugaven el partit ajornat contra Gavà a casa seva, ja que el cap de setmana que hi tocava anar no ens vam poder presentar per falta de jugadors.

Els Esparreguerins, tot i la distància a la classificació van sortir aguantant els primers minuts, però ràpidament l'equip local prenia distàncies al marcador, un joc ràpid i bona circulació obrien la nostra defensa 5-1 de forma fàcil.
El nostre atac, amb moltes dificultats per moure la pilota d'un costat a l'altre no aconseguia trobar porteria. A més a més, una actitud derrotista dels nois, deixava imatges poc desitjables com 3 pilotes dividides on cap dels nostres es tirava per la pilota, en canvi, a les 3 l'equip rival, imbatut a la lliga, es deixava l'ànima per recuperar-les.
Aquests petits detalls marquen diferències molt grans. Acabàvem la mitja part amb un 23-5 reflectit al marcador.

Després d'una xerrada al vestuari dedicada plenament a l'actitud de pista, semblava que sortíem amb ganes de continuar lluitant el partit i de donar una imatge una mica més positiva.
Així i tot encara havent millorat l'actitud i amb una defensa 3-3 a mig camp, la tònica del partit continuava igual, els de Gavà manaven el ritme de partit. El resultat de la segona part va ser exactament el mateix que el de la primera, però almenys ens emportàvem a casa el fet d'haver canviat l'actitud de cara al partit. Resultat final: 46-10.