Cròniques jornada 2 i 3 de desembre

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana:

Sant Quirze 10 - Aleví mixt 6

Aquest cap de setmana l'aleví ha jugat contra el Sant Quirze.

Començàvem la primera part adormits, amb una ofensiva rival molt contundent que no perdonava els errors que nosaltres cometíem en atac. Una defensa fluixa ens deixava sense oportunitat d'aconseguir la part.

La segona part seguiria la mateixa dinàmica, atac pobre i una defensa molt poc contundent feia impossible el triomf del segon període.

El tercer temps va millorar bastant els dos anteriors, es notava una millora en l'atac dels nostres, cosa que va fer que ens apropéssim força al resultat del rival.

La darrera part va ser la millor, ja que vam aconseguir el desitjat triomf. Una molt bona actitud tan ofensiva com defensivament ens permetien guanyar aquest període. Cal destacar el debut d'un nou integrant, Niko.

Continuarem treballant per a millorar els petits errors comesos.

Joan M.

Cadet masculí 10 -Handbol Ribes 46

Aquest darrer dissabte el nostre cadet va rebre a l'equip ribetà al nostre pavelló. Jornada on els nostres van tornar a demostrar les ganes que tenen de jugar i la bona actitud que tenen traient-nos el mal gust de la jornada anterior.

En l'inici del joc els nostres nois van saber veure i generar els espais als extrems, llàstima que aquests no van estar encertats. En la part defensiva els nostres es van veure superats per l'atac del rival.

El contrari va estar superior a nosaltres durant tot el partit, però els nostres van estar connectats i lluitant durat tota la jornada, cosa que a l'staff ens va omplir d'orgull, ja que no és complicat mantenir la concentració durant els 60 minuts amb un resultat com el nostre.

Com sabem hem de treball ben dur per aconseguir resultats, però confiem en cadascun dels nostres jugadors i les ganes que tenen de donar el cent per cent en els entrenaments i partits.

Marina P.

Juvenil masculí 33 -H. Sant Vicenç 47

Penúltima jornada de la 1a fase de 1a Catalana, on els nostres rebien al líder invicte del grup, amb encara opcions matemàtiques d'assolir la classificació per a la 2a fase si guanyaven aquest partit.

El dia començava malament, doncs teníem la baixa de darrere hora del Capità Eric pel partit, però que va fer l'esforç de venir a donar suport a l'equip.

El tècnic Marc recordava als nois el partidàs que van fer al partit de la 1a volta, posant contra les cordes al bon equip rival perdent per només 3 gols, però en un partit que el més just hagués estat l'empat per mèrits dels dos equips.

L'inici va ser molt fort per part nostre, amb una defensa 6.0 molt contundent, i treient gols de 2a onada amb certa comoditat. Però un 0 de 4 en llançaments clars des dels extrems, va donar la possibilitat de ficar-se al partit al Sant Vicenç, que amb un espectacular 8/8 des dels seus extrems en el que quedava de part, aconseguien capgirar el marcador 17 a 19 al descans.

Marc es mostrava satisfet per l'entrega dels nois, i vam mirar d'ajustar la defensa per on ells ens havien trobat forats, i minimitzar les pèrdues de pilota en atac amb passades impròpies del nivell de la categoria, estàvem convençuts que si tornàvem a fer el mateix a la 2a part, ajustant aquests detalls, el partit seria nostre.

Però, va ser un autèntic bany d'aigua freda, veure com sortíem totalment desendollats del partit. Cert és que la variant defensiva plantejada pel tècnic visitant va curtcircuitar el nostre atac, però, totes les consignes donades al descans, van ser desobeïdes per complet, ens hagués agradat veure si teníem o no raó en elles, però l'única realitat és que, cometent els mateixos errors, ens van passar per sobre en un parcial de 16 a 28 la 2a part.

Com bé deia en Marc, aquest equip pot guanyar a qualsevol, però també, perdre amb qualsevol. Els visitants venien sense 5 jugadors, 3 de 2n any i els 2 "pixixis" de l'equip com a baixes importants, i era el dia que podíem donar un cop sobre la taula. La 1a part és per estar orgullós del que vam fer, però la 2a part, només ens pot servir com a toc d'atenció DEFINITIU per deixar de cometre les mateixes errades. El pitjor de tot, i dit obertament és la facilitat amb què alguns dels jugadors s'autoexclouen en entrades a destemps, protestes arbitrals que ens fan desconnectar mental i físicament del partit, i ja el que no es pot tolerar, la facilitat amb què els nois exigeixen a l'entrenador el que ha de fer.

Ja hi ha prou nois, per sort és només una part dels jugadors, però que si segueixen així no tenen futur en el nostre petit i humil club, si us plau, recapaciteu i continueu lluitant de la manera que feu quan us hi poseu de veritat.

Amb tota la sinceritat i transparència,

Joan O.

H. Garbí 25 -Sènior masculí 21

Inici de partit amb fortes defenses dels dos equips, la seva 6-0 molt sòlida al centre i amb bones sortides dels imparells que robaven pilotes i transformaven en ràpids contraatacs feien agafar les primeres diferències al marcador.

Nosaltres amb la nostra defensa 5-1 fèiem que en àtac estàtic tinguessin molts problemes, provocant en 3 cops arribessin al joc passiu. El nostre problema era l'atac que no era fluid.
Arribem a la mitja part amb 15-10 a favor del conjunt de Garbí.

La segona part s'inicia sense aconseguir gol el pràcticament 6 minuts, ni a favor ni en contra. Intentem apretar en defensa i córrer contraatacs i ens posem a 2 gols, és en aquest moment quan apareix la figura del seu millor jugador el central núm. 11 que amb el seu 1x 1 explosiu provoca penals i exclusions dels nostres jugadors i aconsegueixen marxar de 5 gols un altre cop. Jugant bé a l'atac sumem gols i provoquem penals però insuficient per capgirar el marcador, arribant al final 21-25.

Cal destacar el debut d'Oriol amb aquest equip Sènior realitzant molt bon partit.

L'equip ha fet un gran esforç defensiu i ofensiu durant tot el partit, independentment del resultat, aquest és el camí perquè arribin els bons resultats.