Cròniques jornada 11 i 12 de novembre

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana

CH Montbui 5 - Aleví mixt 11

Aquest cap de setmana l'aleví ha jugat contra el Montbui.

La primera part vas ser molt bona, per no dir perfecta. La nostra excel·lent defensa ens permetia recuperar pilotes que convertíem fàcilment en gol.

La segona part va ser una còpia de la primera, una molt bona defensa i una ofensiva molt efectiva feien que el resultat es decantés a favor nostre.

La tercera part, pensant que ja ho teníem tot fet, ens vam relaxar defensivament i el rival ho va aprofitar. Així i tot, el nostre atac encara era molt eficaç, fet que feia que també aconseguíssim guanyar aquest període.

La darrera part, a causa del cansament acumulat, no vam aconseguir anotar tants gols com a les altres tres, fet que va provocar que el resultat fos un empat, però la defensa va millorar respecte a la tercera part.

Amb temps i paciència hem assolit una altra victòria. Els entrenadors estem molt contents amb l'esforç i creiem que jugant així arribaran moltes més.

Joan M

Cadet masculí 17 - H. Vendrell 40

Partit a casa dels nostres cadets, rebien a Vendrell com a visitant, un equip amb jugadors bastant forts.

Els Esparreguerins començaven amb una defensa 5-1 que els hi permetia evitar la circulació ràpida de pilota del rival. Així i tot, aquest aconseguia trobar porteria amb xuts exteriors, fintes i finalitzacions d'extrems bastant bones.
Per part local, en canvi, penetrar la defensa vendrellenca suposava dificultat, poc acompanyament de la pilota sense entrar en carrera dificulta massa trobar espais. Com sempre, acabem trobant algun gol amb ajuda del pivot o accions individuals, fet que ens fa retirar-nos al descans amb un 8-18 al marcador.

La segona part vam seguir pràcticament igual, tot intentar fer algun reajustament defensiu, el rival trobava el gol amb relativa facilitat. L'atac va entrar amb una mica més d'intensitat i fins i tot ens vam atrevir a córrer algun contraatac. Sense aconseguir canviar la dinàmica del partit, el xiulet final sonava amb un 17-40 reflectit al marcador.

Ens quedem amb les sensacions del partit i amb la gratitud que els nostres no han abaixat braços, s'ha vist intensitat des del primer fins a l'últim minut. A continuar treballant.

Albert M.

GEIEG 23 - Juvenil masculí 36

Segona Jornada de la segona volta pel nostre juvenil, la qual la jugàvem a terres gironines a la pista de l'Handbol Geieg. Dia i horari complicat, ja que era un diumenge d'hora al matí i ja teníem forces precedents de mals partits en aquests contextos.

Durant la setmana des del staff tècnic havíem plantejat molt bé el partit i alertat de la gran importància que tenia aquest enfrontament. Dit i fet! Inici de partit de manera quasi excel·lent manant en el marcador, sobretot destacar l'ordre que vam sortir a jugar i la disciplina tàctica a nivell ofensiu i defensiu.

Final de la primera part, amb la qual vam extreure una dada molt significativa de només encaixar 7 gols, amb una defensa d'un nivell molt alt dels nostres tercers defensius Aleix i Henrique, varen demostrar una contundència i solidesa impròpia d'aquestes categories base.

Comandats en tasques ofensives per Joan i l'efectivitat d'Aitor en els xuts des de l'extrem. Des del staff vam categoritzar com una de les millors primeres parts que aquest equip ha fet.

Xerrada de vestuaris amb un objectiu clar que fou mantenir la dinàmica de la primera part i continuar amb aquesta disciplina tàctica que vam complir tant i tan bé, tancats a 6 metres, defensant per davant el pivot i moltes ajudes al centre. Així va ser, vam sortir amb la mateixa actitud sense massa relaxaments i vàrem poder completar una segona part molt bona, on tothom va sumar per l'equip.
Cal Destacar la feina de Joel recuperant pilotes defensant de segon i la seva eficàcia des de l'extrem, sumat a actuacions ofensives d'Aleix i Henrique que sens dubte seran els pivots que donaran moltes alegries presents i futures al club.

Partit plàcid que ens permet tenir esperances per afrontar les 3 darreres jornades que ens queden d'aquesta primera fase de grups, on ens ho juguem tot pel nostre objectiu competitiu, els nois estan treballant bé, però l'esport no té memòria i cada setmana ens hem d'exigir més.

Des del punt de vista del staff ens mereixíem partits així on els domines d'inici a final, on complint les ordres tàctiques i realitzant accions bàsiques t'emportes el partit amb unes grans sensacions.

Mencionar i donar les gràcies a la Marina que va venir a donar un cop de mà a l'equip, fent aportacions de gran valor i sumant que tot anés sobre rodes. A per les últimes 3 finals!!!

Marc T.

LBDP PB Sant Esteve Sesrovires 21 - Sènior masculí 23

Bon partit el que es va jugar diumenge a la tarda al pavelló de Sant Esteve Sesrovires, on el nostre equip sénior s'enfrontava a LBDP.

Un partit molt competit per ambdós equips d'inici a fi, amb mínims avantatges en el marcador.

Sens dubte aquest partit ha estat marcat per la bona actitud defensiva que des de bon inici amb una defensa 5-1 complicava l'atac Sesrovirenc que només aconseguien anotar amb accions individuals del seu lateral esquerre o amb joc combinatiu amb el pivot.
L'atac Esparreguerí molt més combinatiu que en les darreres jornades aconseguien trobar espais i s'anava sumant gols a l'electrònic arribant a la mitja part amb un resultat de 8-11.

A la segona part i amb un equip molt curt d'efectius en la primera línia, s'ha hagut de treballar molt amb les posicions defensives i canvis de defensa-atac per intentar arribar al final del partit, que en cap moment s'aconseguia agafar distància en el marcador tot i anar sempre per davant.

Als dos últims minuts de joc l'àrbitre assenyalava una rigorosa falta en atac als Esparreguerins i uns 2' per protestar, una situació que aprofitaven els Sesrovirencs per acostar-se en el marcador fins a 1 gol, per sort, aquesta vegada els jugadors Esparreguerins sí que han estat encertats i aconseguien marcar un gol als últims segons que donava tranquilitat i la consegüent victòria per 21-23.

Dos punts que ha de servir per donar un cop a la taula i començar a remuntar posicions a la classificació.