dilluns, 6 de novembre del 2023

Cròniques jornada 4 i 5 de novembre.

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana.

H. Cardedeu 26 - Juvenil masculí 31

Primera Jornada de la segona volta per al nostre juvenil, on ens enfrontàvem a l'handbol Cardedeu diumenge al matí.

Després de 3 derrotes consecutives els nois estaven amb ganes de començar aquesta nova volta amb una victòria per afrontar els durs partits que ens queden per tal d'aconseguir l'objectiu de classificar-nos per la segona fase.

Inici de partit el qual el vam plantejar amb un joc més posicional sense alterar massa el ritme del nostre rival per tal d'arribar als últims compassos amb menor fatiga.

Primera part amb notables problemes defensius al centre de la nostra defensa, no vam saber estar junts en els espais entre 2 i 3. En la tasca ofensiva un pel encallats en l'atac posicional però sabent corrent molt les segones onades.

Vam arribar al descans amb un més 3 a favor nostre, però amb les sensacions que ho podíem haver fet molt millor.

Segona part amb un canvi de xip defensiu en vam tancar al centre i només vam permetre gols per xut exterior de l'equip rival que constantment ho provava, ja que li costava horrors poder marcar arribant a 6 metres.
En la tasca ofensiva, capitanejats per un inspirat Joan, vam desencallar la seva defensa i donant-nos gols vitals per augmentar l'avantatge en l'electrònic.

Victòria final de 6 gols que ens permet continuar somiant amb l'anhelada classificació.

Jornada especial dedicada al nostre estimat Carlos Pueyo , primer entrenador del nostre equip juvenil que ens ha hagut de deixar perquè l'han fitxat del club Fertiberia Puerto Sagunto, equip que milita en la lliga Asobal. Des del staff i jugadors li desitgem tota la sort del món, una oportunitat que s'ha guanyat per mèrits propis sense cap mena de dubte. Et trobarem molt a faltar!!!

Mar T.

També des del Club, pares, mares, jugadors, tècnics i Junta Directiva ens afegim als bons desitjos d'en Marc cap en Carlos Pueyo, que inicia una nova etapa al Club Fertiberia Puerto Sagunto, que milita actualment a la màxima categoria de l'handbol espanyol, la lliga Asobal. Molta sort, Carlos, gaudeix de l'experiència!!

NdD

Sènior masculí 21 - H. Claret 25

Aquest diumenge l'equip sénior del BM. Esparreguera Tecsolda, s'enfrontava a l'Handbol Claret, que anava per sota nostre en la classificació i es presentava una bona opció per distanciar-nos en la classificació.

L'inici del partit va ser molt igualat i els gols s'anaven alternant al marcador. La defensa 5-1 local complicava la circulació de l'atacBarceloní, però no acabava de ser prou contundent. L'atac Esparreguerí un cop més no brillava i amb moltes errades i atacs precipitats no aconseguien marxar en el marcador; així i tot, pràcticament durant tota la primera part se'n va anar per davant el marcador, només en els últims minuts el Claret aconseguia remuntar i posar-se per davant en el marcador arribant a la mitja part amb u resultat de 12-13.

A la represa, els nois de Sergi i Cesar se'ls hi donava la premissa de fer atacs més llargs i elaborats i ser més contundents en defensa, però un cop més i repetint la mateixa tònica de la setmana passada, l'inici de la segona part sortíem adormits i el rival aprofitava per marxar de 4 gols en el marcador, una diferència que va anar augmentant fins a arribar a 8 gols a favor dels rivals, gràcies a la passivitat defensiva i falta d'actitud en atac, on no s'aconseguia jugar en bloc i es cometien molts errors.

Cap als últims minuts de la segona part, s'aconseguia maquillar un resultat final de 21-25 que enfonsa una mica més l'equip en la classificació.