Cròniques jornada 18 i 19 de novembre

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana

Aleví mixt 4 -Handbol Molins 12

Aquest cap de setmana l'aleví ha jugat a casa contra el Molins de Rei.

Començàvem el partit adormits i, sense adornar-nos, ja érem 4 gols avall als primers dos minuts de joc. Semblava com que només els jugadors del Molins s'haguessin presentat al partit. No vam saber reaccionar i vam acabar la part amb una derrota força notòria.

La segona part seguiria la mateixa dinàmica. Els comentaris fets durant el petit descans no servien per a res, ja que no es va fer el que es va demanar. Els nostres jugadors semblaven desanimats.

La tercera part vam reunir coratge per a plantar cara de nou i sortir a gaudir del joc que tant ens agrada, fet que es va notar en el resultat de la part que, encara que va ser la tercera derrota, no va ser tan ampli.

L'última part va seguir l'estil de la tercera, no ens vam donar per vençuts fàcilment. De tota manera, els jugadors rivals es van imposar clarament sobre els nostres. Cal aclarir que tots els jugadors del Molins són alevins mentre que molts dels nostres són encara benjamins.

Cal continuar entrenant per a millorar les errades vistes al partit. Felicito a l'equip per no donar-se per vençut i per plantar cara a un equip de més edat.

Joan M.

Handbol BCN Sants 33 -Cadet masculí 18

Aquest passat dissabte els nostres van visitar la pista de Sants, equip que ja vam jugar al final de la temporada passada.

Els cadets han seguit la dinàmica de l'anterior setmana amb una actitud molt bona i lluitadora, sent només tres primeres línies i la resta tot extrems, fent que haguessin de jugar de laterals en moments del partit i sortir de la seva zona de confort.

L'inici del joc va ser amb una 3:3 ben avançada que va estar molt efectiva, es va aconseguir en moltes ocasions prendre la pilota al rival i transformar-lo en un contra gol.

Durant la segona part els nostres ja exhausts, van baixar a 5:1, cosa que va provocar a l'equip local moltes errades en l'atac, els esparreguerins van continuar lluitant el partit, varen tenir moltes accions de xut, però van estar aturades pel porter rival que va disputar un molt bon partit.

També cal felicitar el nostre porter, l'Íker, que va aturar molts xuts del rival i un penal, fent que el resultat es mantingués. I a tots els jugadors que van lluitar el partit fins al final.

Marina P.

Juvenil masculí 27 - B Granollers 40

Jornada la qual la disputàvem com a locals contra el Bm Granollers. Primera de les 3 finals que ens queden per acabar aquesta primera fase de la temporada.

El dia i ľ'hora no acompanyaven del tot però els nois en la xerrada del vestuari se'ls veia concentrats i amb ganes de disputar un bon partit.
Primers 15 minuts vàrem sortir molt dubitatius i amb moltes imprecisions causades pel nostre pànic escènic habitual davant de rivals que van per dalt a la classificació, sumat també a la seva bona defensa 5-1.

Minut 20 el marcador ja era d'una distància de 8 gols en contra dels nostres i l'ambient ja es començava a notar que les nostres aspiracions estaven mortes.

Segona part sense cap mena de reacció, ells tàcticament molt superiors a nosaltres i en nombre de jugadors van imposar el seu ritme i la seva disciplina tàctica per continuar ampliant l'avantatge en el marcador.

Derrota final de 15 gols de diferència el qual feia justícia al vist durant els 60 minuts.

Està clar que tenim un bloqueig mental i de creure en nosaltres mateixos en aquest tipus de partits, ja que sortim massa condicionats i no aguantem la pressió de competir pels llocs de dalt. D'ençà que soc el seu entrenador durant 3 anys no hem guanyat mai cap partit d'aquesta tipologia on només et val guanyar.

Continuem treballant per afrontar les dues darreres jornades amb aspiracions encara per la segona plaça, cap de setmana de descans que ens anirà bé per aclarir idees després d'una jornada per oblidar.

Cal Destacar el nostre porter Àlex amb bones parades des de 6 metres i contraatacs .

Marc T.

Sènior masculí 35 OAR Gràcia 28

Bon partit el que s'ha jugat aquest dissabte al pavelló del Castell a Esparreguera. El nostre equip sènior s'enfrontava a l'OAR Gràcia Júnior, segon classificat del grup.

Els Sabadellencs venien amb la moral ben alta després d'haver aconseguit una ratxa de 6 victòries consecutives, però els Esparreguerins amb la necessitat de sumar punts i esperonats per la victòria de la darrera jornada van demostrar que estant en un canvi de dinàmica molt esperançador.

El partit es posava de cara ràpidament pels Esparreguerins que aconseguien posar-se per davant en el marcador amb avantatges de 3 i 4 gols gràcies a una molt bona defensa que anul·lava als millors jugadors Sabadellencs. L'atac amb un joc força combinatiu aconseguia guanyar els espais que deixava la defensa vallesana.

Al voltant del minut 15 de la primera part, una exclusió de l'equip Esparreguerí complicava la situació, ja que l'OAR va saber treure avantatge i capgirar la situació arribant a l'empat. A partir d'aquest moment el partit va ser un estira-i-arronsa en el marcador arribant al final de la primera part amb un resultat de 14-13.

A la represa, el partit va començar molt igualat però el BM. Esparreguera Tecsolda sempre dominant el marcador, els vallesans cada cop els hi costava marcar gols i a poc a poc el resultat en el marcador s'anava ampliant a favor dels locals. Els últims minuts un OAR molt nerviós, va cometre moltes errades que aprofitaven els locals per rematar el millor partit jugat de la temporada i arribar al marcador final de 35-28.

Dos punts molt importants que serveixen per acostar-se a la mitja taula i sobretot arribar al final de la primera volta amb una sensació anímica molt gran.