dijous, 14 d’octubre del 2021

Prèvia jornada 16/17 d'octubre

 Per fi aquest cap de setmana tornaran els partits oficials a El Castell!!


Després de molts mesos d'espera, els nostres nois i noies podran gaudir de l'Handbol al pavelló d'Esparreguera, en el que s'han finalitzat les obres d'arrengament després dels aiguats del maig de 2020

Infantil i cadet seran els primers a fer-hi ús, mentre que sènior jugarà fora de casa. Juvenil descansarà aquesta setmana
Ho expliquem


Infantil mixt - Club Handbol Sant Llorenç A
dissabte dia 16 d'octubre 10:15, pavelló El Castell - Esparreguera.

Un altre partit complicat pels nostres nois i noies, els visita al segon classificat de la competició, un fort equip com ho demostra la seva classificació.

Els nois i noies de Marina i Joan continuen en el seu procés d'adaptacio a la categoria, i seguiran lluitant i entrenant per posar-se en forma i afrontar nous reptes. Així i tot, jugaran per aconseguir un bon resultat i amb l'objectiu de millorar de mica en mica.


Cadet masculí - CH Vilanova i la Geltrú
dissabte dia 16 d'octubre 11:30, pavelló El Castell - Esparreguera.

Els d'en Marc i Albert estan plens de confiança després de la victòria de la setmana passada, i tot i tenir davant un rival complicat - un clàssic ja en els enfrontaments dels nostres clubs- sortiran a totes.

Volen consolidar la millora en el joc que ja es va veure la setmana passada i que hem vist en els entrenaments, aquesta setmana ja a les pistes del nostre pavelló.


CH Sant Joan Despí - Sènior masculí
Diumenge dia 17 d'octubre, Pavelló Salvador Gimeno - Sant Joan Despí

Després del gran partit de dissabte passat, on van ser capaços de guanyar al líder, arriba un altre rival complicat, sens dubte un dels candidats a estar a dalt de tot aquesta temporada.

Els nostres ja han entrenat al pavelló aquesta setmana - els primers a fer-ho- i van millorant a poc a poc en el seu joc, tot i que hauran de fer un gran partit per treure un resultat positiu davant del bon rival santjoanenc.

Sort a tots els equips!!




Ferran R.