dimarts, 19 d’octubre del 2021

Cròniques 16 i 17 d'octubre

Us deixem les cròniques del cap de setmana passat:

Infantil mixt 6 - Handbol Sant Llorenç Sant Feliu A 36

Partit a casa contra Sant Llorenç, partit en el qual s'han vist entre altres coses les bones actituds i les ganes de jugar dels nostres infantils.

La primera part del partit ha estat més fluixa a comparació amb la segona respecte a l'atac, ja que estaven molt dispersos i no van acabar en les seves posicions sinó que van estar repartits per la pista sense seguir del tot l'estructura inicial presentada en un inici.

La segona part va estar molt millor perquè els nostres van saber col·locar-se a les seves posicions inicials i des d'aquesta circular o bé per moure's sense pilota tot i que això últim va costar que ho entenguessin.

A la defensa es van veure millores a comparació amb els partits anteriors. Estava més organitzada i cada persona tenia el seu rol una mica més assolit.

Volem agrair al Joel porter/jugador del cadet que va venir a ajudar-nos a protegir la nostra porteria.

Marina P.

Cadet masculí 47 - CH Vilanova i la Geltrú 41

Tercera jornada de lliga arribava en una setmana estranya per l'equip, ja que va coincidir amb el pont i no ens va deixar fer la rutina normal i el staff tècnic temíem que els jugadors arribessin verds a l'enfrontament.

Vàrem començar el partit amb gols constants per part dels 2 equips sense pràcticament defenses, sempre amb avantatge mínim per part dels nostres, entre 2-3 gols a favor nostre. Amb un temps mort vàrem intentar canviar aquesta dinàmica de gols constants, però no va haver-hi manera. La primera meitat va acabar amb un avantatge de 3 gols per part dels locals, però les sensacions no eren bones, ja que la nostra defensa feia aigües.

Finalment la xerrada al descans va fer el seu efecte, vàrem baixar la defensa i ordenar el nostre letal contraatac per crear un avantatge en els primers 15 minuts de la segona meitat de 7 gols a favor nostre que vàrem saber mantenir fins al final del partit.

Victòria final realitzant 47 gols, però encaixant-ne 41, està clar que no és el camí, ja que la defensa per nosaltres és vital per poder atacar en millors condicions, però els 2 punts valen igual per seguir amb bona dinàmica.

Moltes coses encara per corregir i treballar, tenim clar l'objectiu d'estar tot l'any a posicions capdavanters i somiar perquè no en guanyar Segona Catalana, per tant hem de ser exigents sobretot amb temes defensius, que més jugadors aportin el seu gra de sorra perquè ho poden fer i per últim donar confiança als nostres jugadors que és el nostre valor més important.
 Seguim amb ganes de donar més i cometre cada cop menys errors, mentre l'equip segueixi amb aquesta predisposició a treballar i a voler aprendre estic segur que seguirem amb aquesta bona dinàmica, esperem si o si amb menys gols rebuts.

Agraïm poder entrenar per fi al nostre pavelló després d'un llarg període de temps.